середа, 10 березня 2010 16:33

Колишній чоловік Мадонни зніме фільм про короля Артура

Колишній чоловік Мадонни зніме фільм про короля Артура

Кінокомпанія Warner Bros. запускає у виробництво фільм, присвячений легендарному королю Артуру. Режисером проекту стане Гай Річі, який поставить картину за власним сценарієм, написаним у співавторстві із Джоном Ходжу.

В основі проекту буде твір Томаса Мелорі "Смерть Артура", написаний наприкінці XV століття. У ньому розповідається про короля бриттів, який у VI столітті нашої ери зміг відбити напад саксів, які вторглися на територію сучасної Англії.

Вважається, що Мелорі зібрав докупи кельтські оповіді, численні легенди і романи про короля Артура й "лицарів Круглого столу" і, переробивши їх, створив свої романи-компіляції, що відбивали настрої свого часу.

Спочатку студія Warner Bros. мала намір доручити Річі екранізацію коміксів про інопланетного мисливця за головами Лобо, однак після успіху "Шерлока Холмса", який заробив у світовому прокаті майже 500 мільйонів доларів, режисер отримав завдання зайнятися сіквелом стрічки.

Коли Річі приступить до зйомок фільму про короля Артура, поки не уточнюється.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Мадонни зніме фільм про короля Артура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі