четвер, 04 вересня 2008 14:58

Коханки ділять статок олігарха Бориса Березовського

Маючи багатомільйонний статок можна легко отримати жінку, а ось дешево від неї не звільнитися. Друга дружина російського мільярдера Бориса Березовського, Галина звернулася до суду по шлюборозлучних справах в надії відсудити у благовірного чверть його статку, який колись було оцінено більш ніж в мільярд фунтів, пише TheDailyMail.

Ймовірно дружина опального олігарха хоче повторити подвиг дружини Романа Абрамовича. За даними британської преси, екс-губернатор Чукотки і власника клубу "Челсі" виплатив рекордну суму компенсації своїй 38-річній дружині Ірині, що була з ним впродовж останніх 15 років, а також зобов"язався утримувати п"ятеро дітей пари.

Тепер 62-річний Березовський, якого в Москві заочно засудили до шести років в"язниці за шахрайство, готується до затяжного протистояння з 49-річною Галиною, на якій він одружився 17 років тому. Ще вельми приваблива брюнетка живе в квартирі вартістю 8 млн фунтів на заході Лондона і виховує двох дітей-підлітків. Чоловік вже декілька років як проживає окремо від неї - в 2004 році Березовський купив у радіоведучого Кріса Еванса за 10 млн доларів маєток в Сурреї часів Едуарда.

Відомо, що Галина стала другою дружиною бізнесмена в 1991 році. Перед цим вони вже багато років прожили разом, а познайомилися вони ще в той час, коли Березовський був бідним московським професором математики.

За словами друзів, Галину дратує те, що дружиною Березовського називають іншу російську жінку - 41-річну Олену Горбунову, від якої у нього ще дві дитини. "Або він двоєженець, або Олена просто його коханка", - говорить один з російських приятелів Галини.

Король піару і прес-секретар Березовського лорд Белл підтвердив в інтерв"ю таблоїду: "Олена - його давня супутниця впродовж 15 років. Він просто не потурбувався про розлучення. Він підтримує чудові дружні взаємини з Галиною. Вона попросила про розлучення, і між ними немає питань, про які мені було б відомо. Вони обговорюють угоду про розлучення".

Нагадаємо, що в лютому Березовський з"явився на світській вечірці, влаштованій сером Девідом Тенгом в лондонському готелі DorchesterHotel, у супроводі шикарної блондинки Анніки Анкверіної. Для людини, життя якої постійно знаходиться в небезпеці після втечі з Росії, олігарх виглядав на рідкість розслабленим. "Вони багато обнімалися, - розповів очевидець. - Вона не прийшла з ним, але почала шукати його, як тільки прийшла. Весь вечір вони провели разом".

Вони спілкувалися з герцогинею Йоркською, сером Філіпом Гріном, Кейт Мосс і герцогом Мальборо. "Анніка - подруга, нічого більшого, - затверджує лорд Белл. - Як тільки він розлучиться, то одружиться на Олені".

Зараз ви читаєте новину «Коханки ділять статок олігарха Бориса Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі