вівторок, 13 квітня 2010 14:42

Київська банда грабувала відвідувачів кафе за допомогою запальнички

Київська банда грабувала відвідувачів кафе за допомогою запальнички

Столична міліція затримала злочинну групу, яка грабувала відвідувачів столичних кафе, погрожуючи пістолетом-запальничкою.

Як повідомили у відділенні міліції Дніпровського району, у складі угрупування - чотири хлопці і три дівчини віком 26-27 років.

"Дівчата з банди знайомилися з чоловіками, потім у кафе входили їхні спільники і влаштовували сцену ревнощів. Вони викликали жертв на вулицю з"ясувати відносини, де погрожуючи пістолетом-запальничкою, забирали гроші й коштовності. Зафіксовано вже п"ять випадків, але їх насправді набагато більше ", - розповіла прес-офіцер Дніпровського району Олена Василяка.

У міліції зазначили, що зловмисники приїхали до Києва на заробітки. Їм загрожує тюремне ув"язнення терміном до десяти років.

Нагадаємо, що у січні співробітники Броварського відділу міліції Київської області затримали зловмисника, який пограбував одну з автозаправок, погрожуючи іграшковим пістолетом.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Київська банда грабувала відвідувачів кафе за допомогою запальнички ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі