четвер, 24 лютого 2022 10:59

Київ став у заторах: рекомендації МВС на випадок ДТП

Після вторгнення Росії в Україну багато жителів, зокрема Києва, хочуть виїхати.

Зараз усі підрозділи патрульної поліції направлені на допомогу громадянам, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Про ситуацію на дорогах. Ми робимо все можливе для регулювання руху. У випадку ДТП фотографуйте машини й пошкодження та швидко прибирайте авто з дороги. Оформлюйте європротокол, якщо воно дійсно того варте. Авто обов'язково прибирайте з дороги одразу. Це надважливо", - зазначив він.

Правоохоронці забезпечують стабілізацію дорожнього руху, допомагають в евакуації, а також спеціальним службам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві горить військова частина на Броварському проспекті: є потерпілі

Радник міністра МВС Антон Геращенко не радить їхати прямо зараз.

"Ви просто витратите багато годин, стоячи в заторах і нервуючись. Будь ласка, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Оскільки ймовірність загинути на дорозі в багато разів більше ніж від російського вторгнення", - написав він у Telegram.

У разі ДТП без жертв і травм варто обмінятися телефонами з іншим водієм і не загороджувати дорогу тим, хто хоче проїхати. Патрульна поліція не виїжджатиме на оформлення ДТП без потерпілих, додав Геращенко.

 

Президент Росії Володимир Путін о 4:00 вийшов у прямий ефір та оголосив про початок "воєнною операції на Донбасі". Після того в різних містах України почали лунати вибухи. Є повідомлення про обстріл з важкої артилерії. У Києві була зафіксована повітряна загроза. В окремих районах увімкнули сирени

Зараз ви читаєте новину «Київ став у заторах: рекомендації МВС на випадок ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі