понеділок, 03 жовтня 2011 13:13

Кияни танцювали та грали на музінструментах разом з "Молодими регіонами"

У парку імені Тараса Шевченка 1 жовтня 2011 року гучно святкували Міжнародний день музики. Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" подарувала киянам і гостям міста майстер-клас від справжніх музик. Про це повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

З 12:00 до 15:00 у центрі столиці висококласні музики не лише демонстрували рівень гри, а й навчали усіх охочих мистецтву музики з різними інструментами. У киян був вибір: валторна, боян, бандура, труба, акустична гітара та інші інструменти.

"Я щиро радий, що національні інструменти викликали такий інтерес у публіки. Приємно, що українці цінують традиції свого народу. Молодь залюбки брала участь у майстер-класі. А ті, хто не грали, підтримували музик танцями та оплесками", – поділився враженнями організатор акції, активіст ВМГО "Молоді регіони" Андрій Кучер.

Міжнародний день музики святкують з 1975 року. Початок святу поклало рішення ЮНЕСКО з ініціативи композитора Дмитра Шостаковича. Свято відзначається великими концертними програмами, за участю кращих артистів і художніх колективів. Та найбільше радості зазвичай свято приносить дітям.

Зараз ви читаєте новину «Кияни танцювали та грали на музінструментах разом з "Молодими регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі