середа, 30 липня 2008 12:31

Кияни будуть платити за електроенергію через інтернет

Незабаром у столичних споживачів з"явиться можливість оплати за за спожиту електроенергію через інтернет і за допомогою мобільного зв"язку.

Про це повідомляє АЕК "Київенерго".

За інформацією компанії, з метою оперативності обслуговування на підприємстві оновлено технічне оснащення. Зокрема, у філії "Енергозбут Київенерго" оновлена комп"ютерна і оргтехніка, а також на підприємстві завершено впровадження сучасної системи обліку споживання електричної енергії населенням "Мегабілінг".

Щодо вказаної системи в "Київенерго" повідомили, що вона охоплює близько 1 млн. споживачів. Впровадження "Мегабілінга" дозволило поліпшити облік спожитої електроенергії і платіжну дисципліну. Тепер, окрім занесення проплат уручну, відбуватиметься імпорт даних, які надаються банками, що підвищить оперативність роботи із споживачами.

Як відзначають в компанії, система дозволила також перейти на використання рахунків з урахуванням загальної заборгованості замість рахунків з договірним або середньомісячним споживанням електроенергії.

Крім того, відтепер в базі зберігатимуться електронні копії всього документообігу із споживачами, повідомляє Цензор.нет

Зараз ви читаєте новину «Кияни будуть платити за електроенергію через інтернет ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі