неділя, 24 березня 2024 19:57

Кількість загиблих внаслідок теракту в Підмосков'ї зросла

Кількість загиблих внаслідок теракту в Підмосков'ї зросла
Кількість загиблих унаслідок теракту в "Крокус Сіті Холі" в Підмосков'ї зросла. Фото: AP

Кількість загиблих унаслідок теракту в "Крокус Сіті Холі" в Підмосков'ї зросла до 137, із них троє дітей.

Постраждало 180 людей. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Слідком РФ у неділю повідомив, що на місці події виявлено тіла 137 осіб, троє з яких - діти. Упізнано 62 тіла, щодо решти загиблих для встановлення їхньої особи проводять генетичні експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW сказали, хто несе відповідальність за теракт під Москвою

Помічниця директора гурту "Пикник" Катерина Кушнер загинула під час теракту в "Крокусі", повідомив РИА Новости директор гурту.

Водночас МОЗ Підмосков'я повідомило, що, за уточненими даними, внаслідок теракту в "Крокусі" постраждали 180 осіб: госпіталізовано 142, з них виписано 32, амбулаторну допомогу надано 38.

22 березня у місті Красногорськ Московської області у концертному залі "Крокус Сіті Хол" перед концертом гурту "Пикник" сталася стрілянина.

Російські ЗМІ повідомили, що у партер увірвалося особи у камуфляжі і відкрили стрілянину з автоматичної зброї. Нападники кинули гранату або запальну шашку, унаслідок чого почалася пожежа.

Інформагентство Amaq, яке вважається одним із рупорів терористичного угруповання ІДІЛ, опублікувало фотографію чотирьох чоловіків, у яких упізнали виконавців теракту в підмосковному "Крокус Сіті Холі".

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих внаслідок теракту в Підмосков'ї зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі