середа, 16 березня 2022 23:40

Київські школярі повертаються до навчання

Київські школярі повертаються до навчання
Школярів залучають до онлайн програм та уроків. Фото: varta1.com.ua

Київські школярі поступово готуються до відновлення освітнього процесу.

Про це повідомила директорка Департамент освіти і науки Києва Олена Фіданян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль планує "денацифікувати" українську систему освіти

Прийнято рішення про залучення школярів до наявних онлайн програм та уроків. Директори всіх шкіл отримали чітку інструкцію, які платформи можна використовувати.

Основне завдання – м'яко вводити школярів у навчання, відновлювати процес повторення знань та отримання нових. Такі підготовчі заходи стануть гарною основою для відновлення освітнього процесу.

Також для юних киян у дистанційному форматі відновили роботу секції Київської МАН та гуртки Київського Палацу дітей та юнацтва.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Ворог нещадно нищить інфраструктуру українських міст; руйнує лікарні, школи, церкви. Від російських бомбардувань та обстрілів загинули більше 100 українських дітей.

Зараз ви читаєте новину «Київські школярі повертаються до навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі