неділя, 04 травня 2014 11:26

Киян закликають не йти сьогодні на віче: очікують провокацій від озброєних бойовиків

Киян закликають не йти сьогодні на віче: очікують провокацій від озброєних бойовиків
lenta-ua.net

Координатори Майдану в Києві повідомляють про можливі провокації 4 травня і закликають українців не виходити на віче. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Майдану. За інформацією прес-центру, 4 травня з Майдану має виокремитися группа спеціально підготовлених бойовиків у кількості 500-800 людей, які мають завдання захопити будівлі.

"Джерело повідомляє, що завтра з Майдану має виокремитися група спеціально підготовлених та завчасно приведених на територію Майдану бойовиків в кількості 500-800 людей. Ці бойовики мають завдання організувати захоплення урядових будівель зі зброєю в руках та коктейлями Молотова.

Картинка має виглядати так, що це, ніби, активісти Майдану, які незадоволені діями чинної влади пішли на штурм урядових установ. Такі дії мають на меті паралізувати роботу центральних органів державної влади в Україні в період проведення АТО на Сході та на Півдні.

В чиїх інтересах такий параліч - думайте самі. Будьте уважні та обережні, уникайте залучення до провокаційних штурмів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомялося раніше, 29 квітня у Києві на Майдані сталася масова бійка з арматурою, вибуховими пакетами та факелами.

Зараз ви читаєте новину «Киян закликають не йти сьогодні на віче: очікують провокацій від озброєних бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі