середа, 21 квітня 2010 10:36

Кемерон дасть "Аватару" друге життя

Кемерон дасть "Аватару" друге життя

Фільм "Аватар" вийде в повторний прокат в серпні 2010 року. Таку заяву зробив режисер Джеймс Кемерон в інтерв"ю виданню LA Times.

"Зараз ми працюємо над додатковими епізодами тривалістю близько шести хвилин. Їхнім оформленням займаються експерти з компанії Weta. Ми знаємо, що всі квитки були продані в кінотеатрах IMAX рівно до того моменту, коли "Аватар" змінила в прокаті "Аліса в країні чудес", тому ми упевнені, що у фільму ще є комерційний потенціал", - сказав Кемерон.

Він також уточнив, де відбуватимуться основні події двох продовжень фільму.

"У нас вже є ідеї із цього приводу. Ми постараємося охопити й інші планети системи Альфа Центавра, але, швидше за все, вже в третій частині. У другій я перенесу основну дію в інше середовище на тій же Пандорі - в океани, які так само багаті неймовірними формами життя", - додав режисер.

Він не уточнив, коли варто чекати виходу в прокат другої частини "Аватару".

Нагадаємо, що дискові видання картини надійдуть в продаж в міжнародний День Землі, який відзначається 22 квітня, а в листопаді 2010 року буде випущено колекційне видання з додатковими матеріалами.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кемерон дасть "Аватару" друге життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі