пʼятниця, 22 червня 2007 20:22

Касири Ейфелевої башти за 9 років накрали 700 тисяч євро

П"ятнадцять колишніх співробітників компанії по експлуатації Ейфелевої башати засуджено за розкрадння більше 700 тисяч євро при продажі вхідних квитків.  

12 жінок і троє чоловіків у віці від 35 до 64 років засуджено по статті "привласнення увіреного майна" до тюремногостроку від трьох місяців до одного року умовно і до штрафу від двох до десяти тисяч євро.

Впродовж тривалого періоду, з 1993 по 2002 рік, працівники квиткових кас періодично симулювали вихід з ладу комп"ютерної системи і продавали невраховані квитки, а виручку клали собі в кишеню.

Шахрайство розкрилося випадково. Адміністрація компанії вирішила почати боротьбу з чергами, для чого почала вивчати роботу квиткових кас, що і допомогло виявити дев"ятирічне шахрайство касирів.

З компанії по експлуатації Ейфелевої башти всі підсудні були звільнені, в очікуванні суду вони знаходилися на волі під юридичним контролем.

Щорічно на Ейфельову башту піднімаються понад шість мільйонів туристів, передає Сегодня.
Зараз ви читаєте новину «Касири Ейфелевої башти за 9 років накрали 700 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі