середа, 02 жовтня 2019 03:28

Карпатські вершини показали з незвичної сторони
3

На фото, зроблених з Вовчинецьких пагорбів, видно Карпати
Фото: Ростислав Будзик
На фото, зроблених з Вовчинецьких пагорбів, видно Карпати
На фото, зроблених з Вовчинецьких пагорбів, видно Карпати

Фотограф Ростислав Будзик зробив панорамні фото з Вовчинецьких пагорбів, де видно вершини Карпат.

Світлини він опублікував на сторінці у Facebook.

"Завдяки неймовірно чистій атмосфері вдалося зробити панорамні фото Карпатських гір з Вовчинецьких пагорбів. Згодом — пост-обробка, клопіткий процес розпізнавання характерних вершин і створення інформаційних таблиць. Нарешті, процес скінчився. Сподіваюсь, що комусь це буде цікаво", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вигляд має Синевир з висоти пташиного польоту

Крім того Ростислав Будзик поділився з цього приводу кількома цікавими фактами:

"З точки зору мешканців Івано-Франківська, найвищою карпатською вершиною є гора з промовистою назвою Висока.Хоча висота Петроса й перевищує висоту Хом'яка майже на півкілометра, але через форму земної кулі і різницю у відстанях він здається нижчим. І звісно, що вони не знаходяться поруч. З Вовчинецьких пагорбів за сприятливих погодних умов можна побачити не тільки найвищу гору Карпат — Говерлу, але й, теоретично, Попіван, що знаходиться на відстані 102-ох кілометрів від Вовчинців", – розповів фотограф.

Строковики однієї з військових частин Івано-Франківської області здійснили підйом на Говерлу. Витратили на це годину часу.

Зараз ви читаєте новину «Карпатські вершини показали з незвичної сторони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі