пʼятниця, 26 березня 2010 18:34

Карла Бруні не хоче другого терміну для Саркозі

Карла Бруні не хоче другого терміну для Саркозі

Дружина президента Франції Карла Бруні-Саркозі дала ексклюзивне інтерв"ю журналу Le Figaro Madame.

У ньому 43-річна співачка і модель розповіла про те, що вже звикла до своєї ролі першої леді, але, незважаючи на те, що щаслива бути дружиною такої людини, як Саркозі, вона назавжди "залишиться дівчиною".

Карла також прокоментувала скандальні чутки, поширювані французької пресою про те, що і вона, і її чоловік нібито завели романи на стороні.

"Чутки - частина людської натури, нехай принизлива, але вони були завжди", - зазначила перша леді Франції. Інтерв"ю буде опубліковане в суботньому номері журналу.

Карла Бруні також зізналася, що вона не хотіла б другого президентського терміну для свого чоловіка. "Може, я боюся, що він зіпсує своє здоров"я, може, хочу прожити решту відпущеного нам часу у відносному спокої", - говорить дружина Саркозі.

Батько президента Франції Поль Саркозі теж не радить синові знову балотуватися на пост глави держави в 2012 році. Як заявив батько президента газеті Le Parisien, вирішувати, звичайно, сину, але, на його думку, у нього буде набагато спокійніше і комфортніше життя, якщо він не буде виставляти свою кандидатуру на голосування.

"Це думка батька, який любить свого сина", - додав Поль Саркозі.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні не хоче другого терміну для Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі