пʼятниця, 14 серпня 2009 15:25

Карла Бруні зробить Ніколя Саркозі батьком

Карла Бруні зробить Ніколя Саркозі батьком

Президент Франції Ніколя Саркозі та його дружина Карла Бруні дуже популярні по всьому світу і незмінно знаходяться в центрі уваги преси. Кожен їхній поцілунок розходиться мільйонними тиражами. Сенсацією стають навіть будь-яка ідея сімейної пари.

Так, нещодавно стало відомо, що подружжя збирається завести дитину, повідомляє французький таблоїд Voici. Але не зараз. Ніколя та Карла вирішили відкласти народження спадкоємця на період наступної президентської кампанії Саркозі.

Тобто спадкоємець, за планами пари, повинен з"явитися на світ в 2011 році - якраз перед передвиборчою кампанією на пост глави французької держави. І тому стає очевидним, що дитина важлива їм не сама по собі, а як козир в боротьбі за електорат: таким чином, на думку видання, пара зможе отримати зайві голоси, викликавши симпатії виборців.

Хоча дружина президента, можливо, і не хоче чекати так довго. Адже Карла Бруні-Саркозі ніколи не приховувала бажання завести дитину від чоловіка. У інтерв"ю для ЗМІ вона неодноразово заявляла про це і уточнювала, що "завести дитину в 41 рік - не те саме, що завести її в 25 років".

Між тим, за останній час політичний рейтинг Саркозі піднявся на 12 %. Згідно з нещодавніми опитуваннями громадської думки, громадяни Франції вважають, що Саркозі добре справляється зі своєю роботою і робить певні успіхи. Отже шанс виграти вибори і продовжити діяльність на президентському посту у нього явно є.

Нагадаємо, що шлюб з Карлою Бруні став для Ніколя Саркозі третім. З першою дружиною він розлучився в 1993 році, з другою - в 2007 році. У нього двоє дітей від першого шлюбу і син від другого. У Карли Бруні також є дитина від попереднього шлюбу, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні зробить Ніколя Саркозі батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі