четвер, 06 грудня 2007 15:50

Кандидат в президенти Грузії хотів повіситися

У Тбілісі один з кандидатів в президенти Грузії Шалва Церцвадзе зробив в четвер спробу самогубства. Як передає "Інтерфакс", суїциду запобігли патрульні поліцейські, які витягнули політика з петлі, куди він вже просунув голову.

Повіситися Церцвадзе намагався у посольства Німеччини в Грузії. Представникам преси він заявив, що відмовиться від громадянства Грузії, якщо йому не нададуть ефірний час на телебаченні й знов повторить спробу самогубства, оскільки у нього "немає іншого шляху".

В той же час Церцвадзе, за власним визнанням, готовий відмовитися від свого задуму, якщо йому нададуть політичний притулок в одній з країн Заходу.

Дострокові вибори президента Грузії пройдуть 5 січня. Про свій намір балотуватися на вищий пост в державі заявили екс-президент Михайло Саакашвілі, а також представники ряду опозиційних сил: кандидат від Об"єднаної опозиції Леван Гачечиладзе, лідер лейбористів Шалва Нателашвілі, бізнесмен Бадрі Патаркацишвілі, лідер Партії майбутнього Гія Маїсашвілі, лідер Партії "Надія" Ірина Сарішвілі та лідер "Нових правих" Давид Гамкрелідзе.

Шалва Церцвадзе йде на вибори як безпартійний, незалежний кандидат. Про цю людину мало що відомо навіть грузинській громадськості. Правда, в інтернеті є сайт цього політика, але дізнатися там про кандидата що-небудь досить-таки складно, повідомляє Lenta.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат в президенти Грузії хотів повіситися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі