понеділок, 22 червня 2020 01:27

Канал Медведчука покаже концерт за участі заборонених російських артистів

Канал Медведчука покаже концерт за участі заборонених російських артистів
Парад Перемоги в Росії відбудеться 24 червня. Фото: РИА Новости

Телеканал "112 Україна", що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку, покаже концерт народної артистки Грузії та Росії Тамари Гвердцителі у Кремлі до Дня вшанування пам'яті жертв війни 22 червня.

У концерті також беруть участь російські артисти, внесені до чорного списку в Україні. Це Лев Лещенко, Стас П'єха, Олександр Розенбаум, Сергій Трофімов, Олег Газманов. Анонс заходу розміщений на сайті каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата параду Перемоги в Москві

Водночас як пише "Детектор Медіа", на каналі в YouTube Гвердцителі є відеозапис цього концерту, який відбувся у російському Кремлі до Дня перемоги 9 травня 2020 року. Там також є й перелік цих "інших зірок".

Нагадаємо, у Нацраді раніше заявили, що позапланово перевірять канал "112 Україна" через російський мультфільм з забороненим актором.

26 вересня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовилася продовжувати цифрову ліцензію телеканалу "112 Україна". Попри рішення Нацради, телеканал заявив, що буде продовжувати роботу. Також телеканал назвав дії Нацради "незаконними", а саму Нацраду — "нелегітимним органом влади".

Зараз ви читаєте новину «Канал Медведчука покаже концерт за участі заборонених російських артистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі