субота, 24 липня 2021 08:20

Як зміна погодних умов позначиться на самопочуття окремих знаків

Як зміна погодних умов позначиться на самопочуття окремих знаків
Підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкого перепаду температури страв. Фото: pixabay.com

24 липня запобігайте появі серцевих нападів. Не турбуйтеся надмірно про кожну дрібницю. Гіпертонікам слід мати при собі ліки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріть з собою на прогулянку запас питної води, - говорить астрологиня. – Не пийте з відкритих джерел. Ви можете спровокувати шлункові розлади. Підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкого перепаду температури страв. Займіться профілактикою карієсу. Овни, Діви і Терези реагуватимете на зміну погодних умов. Відчуватиметься сонливість протягом дня. Чергуйте розумову й фізичну працю".

Овен

Не час відвідувати перукарню. Особливо якщо ви зібралися змінювати колір волосся. Воно стане ламким і неживим на вигляд.

Телець

Ваш організм знаходитиметься у стані хиткої рівноваги. Не варто проводити над ним експерименти. Особливо якщо йдеться про новий підхід до лікування.

Близнюки

Відчуватиметься покращення самопочуття. Спроба позбавитися шкідливої звички вийде вдалою. Ведіть активний спосіб життя.

Рак

Стережіться грибкової інфекції. Не користуйтеся чужим взуттям. Не ходіть босими у басейні. Приділяйте більше уваги особистій гігієні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Лев

Очі потребуватимуть повноцінного відпочинку. Не проводьте багато часу за комп'ютером. Спостерігатиметься зниження гостроти зору.

Діва

Висипання на тілі свідчитиме про появу алергійної реакції. Особливо сильною вона може бути на дію агресивних хімічних сполук. Уникайте контакту з ними.

Терези

Контролюйте показники артеріального тиску. Різке його підвищення може спричинити напад стенокардії. Знижуйте навантаження під час тренувань.

Скорпіон

Приділіть більше часу догляду за шкірою обличчя. Відвідайте косметолога. Зробіть масаж. Спробуйте підібрати нову косметичну лінію.

Стрілець

Швидко набиратиметься зайва вага. Проведіть розвантажувальні дні. Голодувати не слід. Більше часу проводьте у тренажерній залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екватор року позаду: кому зірки пророкують небачений успіх восени

Козеріг

Займіться вправами на розвиток гнучкості хребта. Намагайтеся не засиджуватися довго на одному місці. Боріться з відкладеними у суглобах солями.

Водолій

Не варто обирати екстремальні види відпочинку. Зайвий адреналін вам зараз не потрібен. Слідкуйте за роботою серця.

Риби

Загострюються хвороби судин. Погіршується відтік крові з вен. Не плануйте тривалих піших прогулянок. Швидко втомлюватимуться ноги.

Астрологиня дала прогноз на 24 липня і розповіла, у чиє життя прийдуть такі довгоочікувані зміни.

Зараз ви читаєте новину «Як зміна погодних умов позначиться на самопочуття окремих знаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі