понеділок, 06 лютого 2023 03:25

Як без проблеми випрати шкарпетки за допомогою пляшки: цікавий лайфхак

Як без проблеми випрати шкарпетки за допомогою пляшки: цікавий лайфхак
Шкарпетки – це якраз та річ з гардеробу, яка брудниться частіше за інших. Фото: svitanok

Шкарпетки – це якраз та річ з гардеробу, яка брудниться частіше за інших.

Як влітку, так і взимку шкарпетки доводиться міняти та прати досить часто. У теплу пору року це доводиться робити ще через те, що ноги можуть потіти, від чого з'являється неприємний запах. Люди, які не з чуток знають про таку проблему, як пітливість ніг, змушені міняти шкарпетки кілька разів на день.

Та й ті, хто не знайомий з подібною неприємністю, навряд чи надягають одні й ті ж шкарпетки декілька днів поспіль. Зрозуміло, запускати цілу пральну машинку для того, щоб обполоснути цей елемент гардеробу, не хочеться. Та й ручне прання – такий собі варіант.

Тому вам може стати в нагоді спосіб прання шкарпеток, для якого необхідна звичайна пластикова пляшка великого об'єму з широким шийкою. Gazeta.ua розповість, як легко випрати шкарпетки і навіть не використовувати пральну машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко та ефективно почистити праску за допомогою парацетамолу: крутий лайфхак

Наповніть тару теплою водою, додайте порошок або пральний засіб у вигляді гелю і сюди ж відправте шкарпетки.

Щільно закрийте пляшку кришкою та помістіть на заднє сидіння автомобіля.

За день, проведений у роз'їздах, шкарпетки очистяться самі по собі, тому вам залишиться лише сполоснути їх та повісити сушитися.

До речі, якщо немає пральної машинки, ні звичайного автомобіля, спробуйте просто енергійно трясти пляшку якийсь час – вдасться зробити чистими навіть білі шкарпетки.

Багато хто вже звик до такого винаходу цивілізації, як пральна машинка. З її допомогою можна випрати будь-які забруднення, не витрачаючи на це час і сили.

Однак навіть за наявності подібної техніки можна зіткнутися із ситуацією, коли краще вдатися до ручного прання або інших хитрощів. Все це потрібно, щоб уберегти одяг і машинку. Після такого прання одяг може стати непридатним для використання, а техніку потрібно буде ремонтувати.

Gazeta.ua розповість, як зрозуміти, чи можна прати річ у машинці, і які предмети в жодному разі не можна туди класти.

Зараз ви читаєте новину «Як без проблеми випрати шкарпетки за допомогою пляшки: цікавий лайфхак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі