субота, 19 березня 2011 12:13

Спецтема: Арабські революції

Каддафі щоразу дарував своїй прислузі по 30-40 грам золота та дорогі годинники

Каддафі щоразу дарував своїй прислузі по 30-40 грам золота та дорогі годинники

Лівійський лідер Муамар Каддафі подарував своїй особистій медсестрі з України золотий медальйон із своїм зображенням.

"Медальйон розміром 3х4 сантиметри зроблений з італійського золота. Воно жовте, а не червоне, як дешеве турецьке золото, яке носять жінки в Лівії. Медальйон разом із товстим ланцюжком важкий, не менше 30-40 грамм. На ньому вигравіюване зображення Каддафі. Коли життя мене притисне, я його продам і зможу безбідно якийсь час жити" — сказала медсестра Оксана Балинська, яка повернулася до України 28 лютого через громадянську війну в Лівії.

Такі медальйони є у всіх працівників резиденції лівійського лідера. Своїм особистим лікарям, медсестрам та охоронцям він дарує цінні подарунки до кожного свята.

"Щороку, першого вересня - це день, коли Каддафі прийшов до влади, він дарує усім годинники. У мене є два, дорогі, інкрустовані дорогоцінним камінням із портретом Каддафі на циферблаті. Годинники замовляють у відомих фірм. Щоразу це якась нова, але відома фірма. В мене один французський, фірми Ротері і один італійської фірми." - сказала Балинська.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі щоразу дарував своїй прислузі по 30-40 грам золота та дорогі годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі