неділя, 23 березня 2008 14:10

Кабмін відрядив спецкомісію до місця загибелі українського судна

Кабінет міністрів України створив терміново урядову комісію, представники якої вилітають на місце краху судна "Нафтогаз-67" поблизу Сянгана (Гонконг). Про це повідомили в неділю в прес-службі українського уряду.

У прес-службі повідомили, що в неділю відбулося засідання комісії, яке провів перший віце-прем"єр Олександр Турчинов.

За словами представника прес-служби, метою засідання була координація пошуково-рятувальних робіт. До держкомісії увійшли представники Міністерства транспорту і зв"язку, МЧС, Мінпаленерго, НАК "Нафтогаз України" на рівні керівників і їх заступників.

"Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко також виразила надію на те, що вдасться врятувати всіх моряків після краху судна", - сказав співбесідник.

Як повідомлялося, в Південно-китайському морі в суботу увечері відбулося зіткнення українського судна "Нафтогаз-67" з китайським. В результаті катастрофи українське судно затонуло. Сім членів екіпажа - 6 громадян України і 1 китаянка - врятовані. Пошук останніх 18 українських моряків продовжують вести підрозділи морської поліції і протипожежної безпеки Гонконгу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін відрядив спецкомісію до місця загибелі українського судна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі