вівторок, 05 січня 2016 00:09

Ізраїль випустив 50 снарядів по ліванському місту

Ізраїль випустив 50 снарядів по ліванському місту
Фото: tvzvezda.ru

Ізраїльські збройні сили завдали артилерійського удару по місту Аль-Ваззані на півдні Лівану.

Як інформує "ВВС.Україна", військові випустили по населеному пункту близько 50 снарядів. Точної інформації про завдані збитки поки що немає. Про наявність або відсутність жертв поки також не повідомляється.

Ізраїльська сторона пояснила, що таким чином відповіла на вибух саморобної бомби поряд з автоколоною ізраїльських військових. Відповідальність за те, що трапилося в Ізраїлі поклали на рух "Хезболла", що діє в районі Аль-Ваззані. Сам рух вже підтвердив, що саме його члени заклали бомбу. "Хезболла" заявляє, що вибух організований у відповідь на грудневий авіаудар по території Сирії, в результаті якого загинув високопоставлений член руху. Ізраїльські військові стверджують, що в результаті вибуху бомби ніхто не постраждав. У свою чергу представники "Хезболли" наполягають, що вибух істотно пошкодив ізраїльський "Хаммер", а його пасажири отримали поранення.

Нагадаємо, у грудні армія оборони Ізраїлю задіяла артилерію для удару по Південному Лівану у відповідь на ракетний обстріл населених пунктів західної Галілеї (північний захід Ізраїлю).

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль випустив 50 снарядів по ліванському місту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі