понеділок, 19 листопада 2007 09:17

Інтернет-розіграш привів до самогубства

 В США інтернет-роман привів до самогубства 13-річної дівчинки. Пізніше з"ясувалося, що предмет пристрасті дівчинки не існував у реальності, її просто розіграли.

На порталі MySpace Меган Мейер познайомилася з цікавою молодою людиною на ім"я Джош і почала обмінюватися з ним повідомленнями. Всього через місяць вона вчинила самогубство.

Знайомі описують Меган як живу активну дівчинку, яка любила проводити час з друзями, дивитися кіно і ходити на рибалку з батьком. Тим часом з"ясувалося, що дівчинка страждала від недостатньої уваги з боку батьків, тому вона з радістю почала фліртувати з новим знайомим, який виявляв щиру цікавість до неї.

Меган переписувалася з Джошем більше місяця, після чого він раптово поклав край їх дружбі, написавши, що чув про її жорстокість.

Наступного дня, 16 жовтня 2006 року, Меган повісилася у своїй спальні, через день вона померла.

Згодом батьки дівчинки дізналися, що Джош ніколи не існував, а був придуманий сім"єю, що жила по сусідству, зокрема – колишнім другом  Меган.

Тіна Мейєр, мама дівчинки, заявила, що вважає огидним, що в розиграші брали участь і дорослі люди. Хоча юристи стверджують, що інцидент не підпадає ні під які закони, поліція досі не закриває справу, обіцяючи розглянути нові докази, якщо вони з"являться.

Батьки Меган сподіваються, що створення фальшивих профілів на сайтах знайомств каратиметься, і добиваються ухвалення законів, що захищають безпеку дітей в Інтернеті, повідомляє сайт "Новости Америки".

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-розіграш привів до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі