середа, 08 лютого 2023 16:01

Ігнат прокоментував чутки про новий наступ Росії

Ігнат прокоментував чутки про новий наступ Росії
Повітряні сили готові до будь-яких дій ворога. Фото: eastnews.ua

Може з'являтися інформація про підготовку наступу Росії, бо окупанти проводять певні маневри.

У цьому питанні треба довіряти лише перевіреним джерелам, сказав речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Ця інформація буде завжди. Потрібно більше реагувати на інформацію з офіційних джерел і ту інформацію, яку надають Збройні сили. Чому вона з'являється? Бо ворог проводить певні манери", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий наступ РФ: секретар РНБО назвав загрозливі напрямки

Росіяни справді посилюють штурми на східному фронті. Та це не свідчить про масштабний наступ.

Українські військові готуються до будь-яких дій ворога. Керівництво відстежує підготовку та переміщення загарбників.

Ігнат сказав, що Повітряні сили готуються до можливих ракетних атак Росії. Удар може бути у будь-який момент.

Міністр оборони Олексій Резніков очікує нового наступу Росії на сході чи на півдні під річницю повномасштабної війни – 24 лютого. Таке ймовірне рішення Кремля пов'язує прив'язаністю ворога до символічних дат.

Росія піде у наступ у найближчі 10 днів, за даними ЗМІ. Ймовірним місцем наступу називають західну частину Луганської області в районі Кремінної та Лиману. Також окупанти збільшують сили на півдні Донецької області.

Володимир Путін віддав наказ до березня 2023 року захопити території Донецької та Луганської областей. Є ознаки того, що Росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни, повідомив представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Черняк.

Зараз ви читаєте новину «Ігнат прокоментував чутки про новий наступ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі