пʼятниця, 31 серпня 2007 20:10

Херсонський губернатор доручив КРУ розібратися з ситуацією навколо лісової пожежі

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Силенков дав доручення Контрольно-ревізійному управлінню в області розібратися навколо ситуації з гасінням лісової пожежі, повідомила прес-служба адміністрації в п"ятницю.

За даними прес-служби, з наступного тижня дві бригади КРУ в області працюватимуть в Цюрупинському і Голопристанському районах з метою вивчення ситуації ефективного витрачання засобів на гасіння пожежі.

Зокрема, буде перевірено пайову участь підрозділів МНС та лісгоспу у витрачанні палива, використанні техніки і води для ліквідації пожежі.

"Я нікому не дам витягнути з бюджету кошти на власні потреби і вивезти деревину за межі країни, поки КРУ не надасть остаточний виклад щодо використаних грошей", - цитує слова Силенкова прес-служба обладміністрації.

Як повідомлялося, в результаті пожеж, які бушували в Херсонській області на минулому тижні, постраждали більше 3,6 тис. га лісу. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Херсонський губернатор доручив КРУ розібратися з ситуацією навколо лісової пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі