середа, 22 лютого 2012 13:01

Харківське метро закупить двомовні таблички за ціною кв. метра житла

Харківське метро закупить двомовні таблички за ціною кв. метра житла

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" 15 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Компанія "Статус Практика" на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю 2,41 мільйони гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Таблички мають бути поставлені до травня на виконання вимоги УЄФА щодо того, що в метро всі найменування мають бути українською та англійською мовами.

Замовлено таблички з назвами станцій розмірами 190х35 см, маршрутні розмірами 465х30 см та пересадкові 105х85см, які мають розміщуватись на колійних стінах.

Основа має бути з композитного аркуша сірого кольору. Окантовані таблички анодованим П-образним профілем для композитних панелей та самоклейною плівкою "Abery" різних кольорів в залежності від лінії метро. Букви виконуються з акрилового скла білого кольору. Шрифт – Myriad Pro.

Середня вартість табличок, площа яких має менше одного квадратного метру, склала понад 5 тисяч гривень за штуку, що близько до ціни квадратного метру житла в передмісті Харкова.

Нагадаємо, у грудні 2010 року, виник скандал із закупленими Харківським метрополітеном лавками до відкриття нової станції "Олексіївська". Зокрема на станції встановили 10 лавок, вартістю 1,5 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Харківське метро закупить двомовні таблички за ціною кв. метра житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі