понеділок, 27 серпня 2007 17:14

ХАМАС ввіз в Сектор Газу 40 тонн зброї

Члени руху ХАМАС ввезли в Сектор Газу 40 тонн контрабандної зброї з того часу, як встановили свій контроль на цій території в червні 2007 року.

Служби безпеки країни побоюються, що керівництво руху, що знаходиться в Сірії, працює над підготовкою нових атак смертників, направлених на зрив мирних переговорів між Ізраїлем і президентом Палестинської автономії Махмудом Аббасом.

Прем"єр-міністр країни Ехуд Ольмерт повинен зустрітися з Аббасом у вівторок. Палестинська сторона поки не підтвердила місце і час проведення переговорів.

Після захоплення Сектора Газу у бойовиків ХАМАС з"явилися нові мотиви для нападу на Ізраїль, оскільки угрупування знаходиться в міжнародній ізоляції. Чиновник вважає, що терракти за участю смертників готуються в Газі, на Західному березі і за кордоном.

На сьогоднішній день Ізраїль звинувачує ХАМАС в смерті більш ніж 250 людей, загиблих в результаті нападів терористів-смертників, повідомляє газета Haaretz.

Зараз ви читаєте новину «ХАМАС ввіз в Сектор Газу 40 тонн зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі