неділя, 14 червня 2020 23:10

Хабар у $6 млн: фігурант справи захворів Covid-19

Хабар у $6 млн: фігурант справи захворів Covid-19
У одного з підозрюваних виявили коронавірус. Фото: REUTERS

У одного з підозрюваних, затриманих під час передачі хабаря в $6 млн керівництву НАБУ і САП за закриття справи проти ексміністра екології Миколи Злочевського, виявили Covid-19.

"Мені достеменно відомо, що третій фігурант, щодо якого буде надалі розглядатися питання щодо запобіжного заходу... Він не був поміщений в умови ізолятора тимчасового утримання, оскільки виявлено Covid-19... За матеріалами кримінального провадження, було спілкування між Ілляшенком та третім фігурантом", – заявив адвокат підозрюваного Миколи Ілляшенка, першого заступника начальника ГУ Державної податкової служби Києва, передає "Судовий репортер".

Імені хворого на коронавірус адвокат не назвав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київського чиновника, якого впіймали на хабарі, відсторонили від обов'язків

"Можливо, зараз ми всі перебуваємо в стані, що можемо захворіти на цю хворобу... Домашня обсервація шляхом цілодобового домашнього арешту дозволить пройти відповідне обстеження на 14 діб", – заявив адвокат.

НАБУ 12 червня затримало кількох осіб, у тому числі першого заступника начальника Головного управління Державної податкової служби Києва Миколи Ілляшенка, при передачі хабаря в розмірі $6 млн.

Серед затриманих також директор із правових питань компанії Злочевського Burisma Андрій Кіча. Йому призначили заставу в 40 млн гривень.

Зараз ви читаєте новину «Хабар у $6 млн: фігурант справи захворів Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі