четвер, 07 жовтня 2010 16:09

Гурвіц може знятися з виборів в Одесі - політтехнолог

Гурвіц може знятися з виборів в Одесі - політтехнолог
Вчорашній мітинг біля стін міськадміністрації Одеси свідчить про загострення протестних настроїв в місті по відношенню до команди нинішнього мера Едуарда Гурвіца, про прагнення притягнути нинішню провладну команду до відповідальності за останні роки діяльності і бездіяльності.

Так прокоментував мітинг опозиції біля стін Одеської міської ради заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій Голобуцький.

На його думку, динаміка зростання протестних настроїв серед виборців Одеси щодо нинішнього градоначальника Гурвіца не тільки зберігається, але й істотно посилюється. Про це, як вважає Голобуцький, свідчить масштаб вчорашнього мітингу і радикальність вимог опозиції. Так, присутні біля стін міськадміністрації не тільки висловлювали своє бажання позбавити Гурвіца владних повноважень у результаті виборів, а й притягти до відповідальності всю його команду за зловживання міської влади в останні кілька років.

На думку Голобуцького, у разі, якщо протестні настрої будуть посилюватися й надалі, можна очікувати відмови з боку Гурвіца балотуватися на посаду міського голови.

Гурвіц теоретично може зняти свою кандидатуру з виборів міського голови Одеси. Це відбудеться в тому випадку, якщо він буде розуміти, що ступінь протестних настроїв у суспільстві по відношенню до нього і його команді зашкалює. Якщо соціологічний зріз покаже, що Гурвіц програє своєму опонентові із серйозним відривом, його команда цілком може прийняти рішення "не ганьбити себе" і добровільно зійти з дистанції", - зазначає Голобуцький, передають "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Гурвіц може знятися з виборів в Одесі - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі