четвер, 30 вересня 2010 16:53

Гурвіц запропонував Азарову безкоштовно видалити катаракту

Гурвіц запропонував Азарову безкоштовно видалити катаракту

Мер Одеси Едуард Гурвіц запропонував прем"єр-міністру Миколі Азарову приїхати до Одеси ще раз - полікувати свій зір. Про це він заявив під час брифінгу для журналістів, повідомляє od-news.com.

"Після заяв Миколи Яновича про одеські дороги, і що Одеса справила на нього жахливе враження я сказав йому, що він, очевидно, погано бачить або взагалі не бачить. Давайте підійдемо, подивимося. Він подивився на фонтан біля Оперного театру. Я йому розповів про те, що весь благоустрій навколо театру виконаний без залучення бюджетних коштів. Тому що до кошторису урядову фінансування цих робіт не заклали", - заявив Гурвіц.

Мер Одеси також зазначив, що в місті багато уваги приділяється реалізації програм соціальної спрямованості. Одна з таких програм направлена на допомогу ветеранам, людям похилого віку.

"Безкоштовно роблять операції в інституті Філатова. Видаляють катаракту і вони починають добре бачити. Клініка ця відома в усьому світі. Ми запрошуємо Миколу Яновича. Йому можуть поправити зір, і він все побачить", - сказав Гурвіц.

Нагадаємо, 23 вересня під час візиту до Одеси прем"єр-міністр Микола Азаров розкритикував мера Едуарда Гурвіца за поганий стан міста і за незадовільний стан міських доріг.

Зараз ви читаєте новину «Гурвіц запропонував Азарову безкоштовно видалити катаракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі