вівторок, 13 листопада 2007 17:31

Грузія готова воювати у разі визнання Росією незалежності Абхазії

Голова комітету з оборони і національної безпеки Грузії Гиві Таргамадзе заявляє, що в Тбілісі сприймуть як заклик до війни можливе визнання Москвою незалежності Абхазії.

"Визнання Росією незалежності Абхазії автоматично означатиме оголошення Росією війни Грузії. Цей крок буде сприйнятий саме так, тому Росія вже почала вводити до Абхазії додаткові війська і озброєння", - сказав Таргамадзе журналістам у вівторок, коментуючи вислови деяких російських політиків з питання про статус Абхазії.

За його словами, "Грузія прийме цей виклик і не дозволить Росії робити замах на свою територіальну цілісність і суверенітет".

Голова парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе доручила парламентським комітетам сповістити відповідні міжнародні організації про протизаконні дії Росії, яка нібито ввела до Абхазії додаткові війська і озброєння.

Тим часом російські військові і керівництво Абхазії раніше назвали провокацією і вигадкою інформацію грузинської сторони про "введення до Абхазії російських військ", повідомляє ІНТЕРФАКС.

Зараз ви читаєте новину «Грузія готова воювати у разі визнання Росією незалежності Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі