середа, 10 червня 2015 17:43

ГРУшника Єрофеєва привели на суд у балаклаві і заборонили фотографувати

Апеляційний суд м.Київ відмовив спецназівцю Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил РФ Євгену Ерофеєву в задоволенні скарги на обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту. Таке рішення колегія суддів Апеляційного суду винесла в середу, розглянувши апеляційну скаргу захисту Єрофеєва.

Сам суд розпочався із запізненням на 1,5 години. Єрофеєва ввели до зали суду в масці-балаклаві і з перебинтованою рукою. Суддя Приндюк заборонила відео та фотозйомку в залі суду.

Автор: ТСН
 

Єрофеєв відмовився від захисту адвоката Валентина Рибіна і Апеляційний суд задовольнив це клопотання. Також суд ухвалив рішення про допуск на засідання представників ЗМІ.

Під час засідання затриманий підтвердив, що є громадянином Росії і військовослужбовцем Збройних сил Російської Федерації. Розповів, що прописаний у м Тальятті.

Він також заявив, що не бачить підстав судити його за статтею про терористичну діяльність. "Не бачу жодних підстав для притягнення до такої відповідальності", - сказав Єрофеєв. Мовляв, не мав завдання на знищення українських громадян, а бій, під час якого був убитий український військовий, був випадковим.

"Було випадкове зіткнення зі зброєю, не було злого наміру ... Не було завдання на знищення, було завдання розвідки", - сказав ГРУшник.

Нагадаємо, що 22 травня Шевченківський районний суд Києва заарештував на 2 місяці затриманих у Луганській області російських військовослужбовців ГРУ Генштабу Збройних сил РФ Олександра Алєксандрова та Євгена Єрофєєва.

Захист Єрофеєва оскаржив його арешт.

Зараз ви читаєте новину «ГРУшника Єрофеєва привели на суд у балаклаві і заборонили фотографувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі