вівторок, 15 травня 2007 10:24

Графік відключень гарячої води в Києві

Київенерго визначилася з відключеннями на травень і червень. З 15 по 29 травня перебої з гарячою водою очікуються у Святошинському, Соломнському і Шевченківському районах.

Відключень гарячої води варто чекати житловим масивам Біличі, Новобеличі, Академмістечко, Святошин - частково. Також найближчі два тижні воду доведеться гріти киянам, які живуть на просп. Перемоги, вул. Ушакова, Уборевича,Чернобильській, Осінній, Булаховського, просп. Палладіна і т.д.

Проблеми з гарячою водою виникнуть і у жителів Привокзальної площі, Повітрофлотського проспекту, вул. Толстого, Вокзальної, Жилянської, Борщагівської, Політехнічної, Зоологічної, Дегтярівської, Олени Теліги, Дорогожицької, Пугачова, Богговутівської, і т.д.

З 22 травня до 5 червня відсутність гарячої води чекає і жителів лівого берега. У Дарницькому районі відключать гарячу воду на просп. Бажана, вул.Ревуцького, Славгородській, Тростянецкій, Поліській, Бориспільській, Харківському шосе і т.д.

У Дніпровському районі - на вул. Панельній, Челябінській, Микольско-Слобідській, Раїси Окіпної, Флоренції, Сиваській, Алма-Атинській, Машиністівській, Літинській, Новоросійській, Марганецькій, Рогозівського, Калачевській, Сосюри і т.д., також на проспектах Броварському, Гагаріна і Попудренка.

З 5 по 19 червня продовжиться відключення гарячої води на решті території Соломнського району, яку не буде охоплено в травневий період, пише 15 хвилин.


Зараз ви читаєте новину «Графік відключень гарячої води в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі