вівторок, 10 квітня 2007 13:58

Грабіжник зарізав пенсіонерку в Боярці

У Боярці (передмістя Києва) затримали підозрюваного у вбивстві 60-річної громадянки. Заарештований раніше неодноразово був судимий. За даними прокуратури, хлопець хотів пограбувати будинок жінки. Грошей не знайшов, а свою жертву вбив кухонним ножем.

Тіло 60-річної громадянки – працівниці одного з торгово-розважальних закладів Боярки, знайшов у будинку її колишній чоловік. Він і викликав міліцію.

На тілі вбитої експерти виявили численні колото-різані поранення.

- Смерть жінки наступила від колото-різаних ран у шию, з пошкодженням внутрішніх органів і сонної артерії. На даний момент надійшли результати аналізів. Ми направили їх в прокуратуру, - говорить Семен Миколайчук, судово-медичний експерт.

Через деякий час міліціонери затримали підозрюваного. Це був безробітний 27-річний місцевий житель. Раніше неодноразово судимий. Проти затриманого порушили кримінальну справу. Йому загрожує від 10-ти до 15-ти років ув"язнення, передає НТН.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник зарізав пенсіонерку в Боярці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі