субота, 23 січня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: хто закохуватиме у себе всіх навколо

Гороскоп на вихідні: хто закохуватиме у себе всіх навколо
Скористайтеся нагодою досягти своєї мети. Поруч будуть люди, які готові вам допомогти морально і матеріально. Фото: pixabay.com

23 січня зробіть перестановку меблів. Подбайте про оновлення оселі. Це покращить ваше самопочуття. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Присвятіть суботу хатнім справам, - говорить астрологиня. – Наведіть лад у домі. Спробуйте відремонтувати пошкоджені речі. Добре провітрюйте приміщення. Виїзди на природу та спілкування з друзями плануйте на неділю. Це гарний час для знайомства з людьми. Поєднайте відпочинок і спілкування з новими знайомими. Леви, Стрільці і Козероги закохуватимуть у себе всіх навколо. Скористайтеся нагодою досягти своєї мети. Поруч будуть люди, які готові вам допомогти морально і матеріально. Перевіряйте інформацію, що надходить. Вона може бути неправдивою".

Овен

У вашому розпорядженні обмаль грошей. Не створюйте фінансового дефіциту. Не спокушайтеся на придбання уцінених товарів на розпродажі.

Телець

Не витрачайте свої заощадження. Незабаром вам доведеться покривати за рахунок зекономлених коштів дефіцит свого бюджету. Купуйте лише найважливіше.

Близнюки

Ваші фінансові можливості обмежені. Проведіть ці дні вдома. Співвідносьте покупки з наявною сумою. Не робіть боргів.

Рак

Невеликий прибуток суттєво не покращить вашого фінансового становища. По можливості підтримайте знайомих у скруті. Віддані гроші швидко повернуться до вас.

Лев

Фінансових проблем не буде. Можна вільно планувати відпочинок. Зібралося багато термінових виплат. Сплатіть свої рахунки.

Діва

Додаткових витрат потребуватимуть молодші члени родини. Похід по крамницях буде невдалим. Перевіряйте якість куплених товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морози скінчилися - синоптики здивували прогнозом на вихідні

Терези

Не бажано відправлятися у подорож на вихідні. На вас чекають великі збитки у дорозі. Віддані у користування людям речі повернуться зіпсованими.

Скорпіон

Коштів не бракуватиме. Запросіть родину провести вихідні у парку розваг. Можна займатися майновим обміном. Поповніть свою колекцію.

Стрілець

Ви не зможете скористатися заробленими грошима на власний розсуд. На вашу підтримку розраховують близькі. Шукайте додаткові засоби економії.

Козеріг

Грошей не бракуватиме. Дозвольте собі бути щедрими. Побалуйте близьких смачненьким. Подбайте про культурну програму на вихідні.

Водолій

Відправляйтеся на заробітки у вихідні. Вашу роботу буде гідно оцінено. Виставляти у продаж свої речі не слід. Їх заберуть за безцінь

Риби

Торговельні операції краще проходитимуть у неділю. Придбані у суботу речі не служитимуть довго. Слідкуйте за зміною курсу валют.

Як зробити тиждень з 18 по 24 січня щасливим і успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: хто закохуватиме у себе всіх навколо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі