вівторок, 09 червня 2020 07:00

Гороскоп на 9 червня: як повернути у своє життя успіх і достаток

Гороскоп на 9 червня: як повернути у своє життя успіх і достаток
Хотітиметься змін. Але той, хто пливе проти течії, зараз програє. Фото: pixabay.com

9 червня – один із найбільш проблемних днів на цьому тижні. Через дрібні непорозуміння спалахуватимуть суперечки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Багатьом здаватиметься, що життя вже ніколи не стане таким, як було раніше, - розповідає астролог. – Хотітиметься змін. Але той, хто пливе проти течії, зараз програє. Змиріться з обставинами і вибудовуйте свої плани на майбутнє. Той, хто добре обміркує кожен свій крок і рухатиметься до цілі поволі, зовсім скоро поверне у своє життя успіх і достаток. Протягом дня дотримуйтеся правил безпеки під час роботи з механізмами і гострими предметами. Бережіть руки від травм. Подавати заяви до вищих інстанцій не варто. Кабінетні працівники не схильні будуть схвально відреагувати на ваші звернення. Так само відмовлятимуть закоханим. Зачекайте з освідченням пару днів".

Овен

Відкладіть значні фінансові операції до четверга. Не ризикуйте своїми грошима. Не вносьте задаток за дім чи авто.

Телець

Прибутковий день. Вам повернуть борг. Думати про розширення бізнесу поки що не час. Дбайте про стабільність основного джерела заробітку.

Близнюки

Є висока вірогідність допустити помилки у розрахунках через необачність. Рівень доходів різко зменшиться. Обмежтеся придбанням повсякденних товарів.

Рак

Суттєво впливати на хід фінансових справ ви не зможете. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно реагуйте на них. Не забувайте гаманців на прилавках крамниць.

Лев

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть останні години робочого дня. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Загублені речі знайти буде складно.

Діва

Планова економіка процвітатиме, але зароблені у цей день гроші потраплять до ваших рук трохи згодом. Тому на великі покупки коштів може не вистачити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У світі погіршується ситуація з коронавірусом

Терези

Не докладайте надмірних зусиль для покращення свого матеріального становища. Зараз прибутки залишатимуться низькими. Незабаром ситуація зміниться.

Скорпіон

Не користуйтеся кредитками. Сплачуйте за товар готівкою. Перенесіть на кілька днів переговори з фінансових питань. До вечора ваші фінансові плани можуть змінитися.

Стрілець

Дефіцит вашого бюджету зменшуватиметься. З'являться нові перспективні проекти. Розглядайте їх. Не поспішайте з прийняттям рішення.

Козеріг

Подбайте про збалансованість заробітків і витрат. Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вчасно сплачуйте рахунки.

Водолій

Ви залишитеся сам на сам зі своїми майновими проблемами. Допомоги від оточуючих годі очікувати. Пізно ввечері не слід займатися розподілом грошей.

Риби

Грошовий потік поступово збільшуватиметься. З'явиться можливість розв'язати проблемні фінансові питання. Але для цього доведеться немало попрацювати.

Протягом тижня з 8 по 14 червня зберігайте спокій. Якщо не знаєте, що робити далі, треба зупинитися і перечекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 червня: як повернути у своє життя успіх і достаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі