субота, 08 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 8-9 серпня: як пережити одні з найважчих вихідних літа

Гороскоп на 8-9 серпня: як пережити одні з найважчих вихідних літа
Цими днями люди надто часто зустрічатимуться з брехнею. Тож не беріть на віру красномовні обіцянки оточуючих. Фото: pixabay.com

8-9 серпня ускладниться криміногенна ситуація. Зросте кількість пограбувань та хуліганських нападів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вихідні виявляться неспокійними, - говорить астролог. – Подбайте про власну безпеку. Цими днями люди надто часто зустрічатимуться з брехнею. Тож не беріть на віру красномовні обіцянки оточуючих. Ігноруйте сенсаційні чутки. Здаватиметься, що це одні з найважчих вихідних літа. Добре вестиметься представникам творчих професій. Зорі надихатимуть їх на створення шедеврів. Не ревнуйте коханих до роботи і друзів. Вони мають право на власний час. Не наполягайте на побаченні. Події складатимуться всупереч вашому бажанню. Зберігайте оптимістичний настрій. На шляху до щастя завжди багато перепон".

Овен

Не купуйте побутової техніки. Ціна не відповідатиме якості. Пильнуйте за гаманцем на ринку. Добре рахуйте здачу.

Телець

У вашому розпорядженні обмежена кількість грошей. Утримайтеся від зайвих витрат. Не віддавайте людям у користування свої речі.

Близнюки

Невдалий день для здійснення торговельних операцій. Придбання подарунків до родинних свят відкладіть до наступного тижня.

Рак

Грошей у кишені не бракуватиме. Дозвольте собі відпочити. Не відправляйтеся на заробітки. Доброго прибутку не буде. Подбайте про матеріальну підтримку старших членів родини.

Лев

Тиждень був достатньо прибутковим. Позбавтеся заборгованостей. Вкладайте кошти у благоустрій житла. Економити на відпочинку не варто.

Діва

Період дрібних матеріальних невдач. Не погоджуйтеся на участь в авантюрних фінансових проектах. Додаткових видатків потребуватиме родина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3-9 серпня: що зробити у перший тиждень, щоб щастило увесь місяць

Терези

Пильнуйте за своїми грошима. Можливі вагомі втрати через недбалість. Не беріть участі в азартних іграх. Виграшу не буде.

Скорпіон

Значних обмежень у фінансах не буде. Але варто бути економними. Купуйте лише необхідні речі. Не їдьте на відпочинок у власному авто. Поїздка коштуватиме дорого.

Стрілець

Не призначайте ділової зустрічі на вихідні. Фінансові питання не зрушать з місця. Займіться оновленням інтер'єру житла. Позбавтеся мотлоху.

Козеріг

Не втрачайте оптимістичного настрою через нестачу коштів. Друзі та родичі завжди готові підтримати вас матеріально.

Водолій

На елітний відпочинок грошей бракуватиме. Проте їх буде достатньо для влаштування домашнього родинного вікенду. Будьте щедрими на сюрпризи.

Риби

Нових грошових надходжень не передбачається. Розрахуйте наявні кошти на вихідні й перші дні наступного тижня.

На вихідні в Україні прогнозують теплу погоду. Синоптик розповіла, де чекати на дощ.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-9 серпня: як пережити одні з найважчих вихідних літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі