неділя, 07 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 7 лютого: кому всміхнеться удача

Гороскоп на 7 лютого: кому всміхнеться удача
Люди легко йтимуть на спілкування з вами. Не засиджуйтеся вдома. Фото: pixabay.com

7 лютого переважатиме песимістичний настрій. Не сидіть в очікуванні добрих новин. Порадуйте себе обновкою. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спробуйте самі підняти собі настрій, - говорить астрологиня. – Подивіться улюблений фільм. Зателефонуйте приємній людині. Люди легко йтимуть на спілкування з вами. Не засиджуйтеся вдома. Відпочиньте у дружньому товаристві. Комусь доведеться опинитися в епіцентрі чужого конфлікту. Будьте дипломатичними. Допоможіть людям дійти згоди. Удача всміхнеться Близнюкам, Дівам, Козерогам і Водоліям".

Овен

Не відмовляйте собі у задоволенні провести вихідні у незвичній обстановці і з особливою компанією.

Телець

Добрий час для початку інтимних стосунків. Але будьте обачними з вибором місця і часу для цієї події. Вам можуть заважати.

Близнюки

Ваш дім буде повний гостей. Побути наодинці з коханими навряд чи вдасться. Не скупіться на добрі слова на їхню адресу.

Рак

Задовольніть своє давнє бажання. Поспілкуйтеся з природою. Разом з милими вирушайте у похід чи прогуляйтеся зимовим парком. Ця подія надовго запам'ятається.

Лев

Сентиментальність коханих буде вам незрозумілою. Не варто з ними про це говорити. Розмова може стати неприємною. Будьте великодушними.

Діва

Життя вноситиме свої корективи у ваші плани. Родинні обставини не залишать вільного часу на відпочинок. Спробуйте зберегти добрий настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жили кияни понад 100 років тому - атмосферні фото

Терези

Молоді пари переживатимуть складний період. У вас виникатимуть сумніви у вірності партнерів. Не переймайтеся. Ви даремно драматизуєте ситуацію.

Скорпіон

Продумайте разом з коханими свій відпочинок. Дослухайтеся до їхніх бажань. Частину з них ви зможете задовольнити уже в ці дні.

Стрілець

Спілкування у ці дні буде забагато. По-справжньому розслабитися оточуючі не дадуть. Звільніть для себе вечір неділі. Насолодіться тишею та спокоєм.

Козеріг

Партнери будуть виключно красномовними. Перетворіться на кращого слухача. Виявляйте живу зацікавленість їхніми справами. Зараз кохані потребують саме цього.

Водолій

Підтримуйте листування з приємними людьми. Вони сприятимуть збереженню вашого доброго настрою. Навіть якщо з коханими вийшло непорозуміння.

Риби

Друзі спробують влаштувати ваше особисте життя. Навряд чи варто погоджуватися на їхні пропозиції. Не витрачайте час на спілкування з незнайомцями.

Астрологиня розповіла, для кого перші вихідні місяця будуть прибутковими та вдалими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 лютого: кому всміхнеться удача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі