понеділок, 07 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 7 грудня: чим здивує перший понеділок зими

Гороскоп на 7 грудня: чим здивує перший понеділок зими
Час подумати про те, де і з ким зустрічатимете Новий рік. Фото: pixabay.com

7 грудня подолайте свою нерішучість. Мріяти про прекрасні стосунки замало. Починайте діяти. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ранкові негаразди не беріть до уваги, - каже астролог. – Поставтеся до них з гумором. Можливі спізнення на роботу і на перший урок. Непросто буде залишатися зібраними, тому складайте необхідні протягом дня речі ще звечора. Тоді не доведеться повертатися за ними. Чудово складеться вечір понеділка. Не поспішайте після роботи додому. Посидьте у затишному парку чи кав'ярні. Насолодіться спогляданням місцевих краєвидів. Перший понеділок зими здивує неочікуваними пропозиціями. Час подумати про те, де і з ким зустрічатимете Новий рік".

Овен

Збільшується список необхідних витрат. Надпланових доходів не передбачається. До зарплати кілька днів доведеться зачекати. Через брак коштів ви будете обмежені у діях.

Телець

Суттєвих проблем з грошима не буде, проте витрати краще планувати заздалегідь. Відкладіть покупку мобільних телефонів.

Близнюки

Ситуація залишається стабільною. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Зберігайте баланс між доходами й витратами.

Рак

Фінансові пропозиції цього дня будуть вигідними для вас. Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища.

Лев

Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно, але будьте обачними під час проведення розрахунків. Не допустіть переплати за послуги сервісних служб.

Діва

Цей день принесе розчарування. Розриватимуться раніше укладені фінансові домовленості. Надходження грошових переказів затримається. Економте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем

Терези

Виявляйте рішучість та наполегливість. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Рівень доходів зростатиме. Особливо якщо ви зможете заручитися підтримкою шефа.

Скорпіон

Гроші йтимуть до ваших рук. Люди радо сприятимуть зростанню вашого прибутку. Не дозволяйте собі лінуватися. Вкладати кошти у технічне оснащення свого бізнесу не час.

Стрілець

Вдалий день для розв'язання фінансових проблем. Нехай дрібні перешкоди не зупиняють вас. Наполегливі отримають достойну грошову винагороду наприкінці дня.

Козеріг

Не покладайте великих сподівань на цей день. Ваші зусилля будуть мало результативними. Фінансова ситуація не покращиться.

Водолій

Дефіциту коштів не відчуватиметься, але й надлишку грошей не буде. Більший прибуток принесе посередницька діяльність. Вечірні покупки будуть вдалими.

Риби

Майте запас грошей для покриття непередбачених витрат. Пильнуйте за своїм гаманцем. Гроші можуть швидко закінчитися. Відкладіть придбання комп'ютерів.

Астролог потішила астрологічним прогнозом на грудень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 грудня: чим здивує перший понеділок зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі