середа, 29 липня 2020 07:00

Гороскоп на 29 липня: чим шокує кінець місяця

Гороскоп на 29 липня: чим шокує кінець місяця
Багато хто довідається чимало неприємного про себе і власне оточення. Сприймайте спокійно критику на свою адресу. Фото: pixabay.com

29 липня пошуки нового кохання позитивних результатів не дадуть. Посилиться відчуття самотності. Проведіть вечір у колі друзів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Схильним до депресії людям бажано зарання подбати про підтримку позитивного настрою на весь день, - говорить астролог. – Спостерігатиметься зниження життєвого тонусу. Здійсненню задуманого заважатиме безліч перепон. Кінець тижня шокує відвертими зізнаннями. Багато хто довідається чимало неприємного про себе і власне оточення. Сприймайте спокійно критику на свою адресу. Оточуючі виявлятимуть схильність до зауважень і повчань. Підвищується ризик розповсюдження кишкової інфекції. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Не купуйте пиріжків на вулиці".

Овен

На дрібні виплати грошей буде достатньо. Комерційні питання вирішуватимуться нелегко. Зачекайте з реалізацією свіжих ідей у життя. Навколо буде багато охочих поставити палки в колеса.

Телець

Ви матимете мінімальний виграш від участі в акційному розпродажі. Не розраховуйте на подарунки. Працюйте над підвищенням доходів.

Близнюки

День втоми і розчарувань. Заробітки не відповідатимуть вашим уявленням про нормальні доходи. Куплені речі не служитимуть довго.

Рак

Не беріть участі у майнових суперечках. Перемогти буде важко. Частину заробленого варто заощадити. Не купуйте авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська Кардаш'ян показала еротичне ліфтоселфі з екстремально відвертим декольте

Лев

Виконайте свої фінансові зобов'язання. Віддайте борги. Не беріть хабарів. У першій половині дня не залишайте свого гаманця без нагляду.

Діва

Не оформляйте важливих фінансових паперів. Відкладіть проведення банківських операцій. Дорого обійдуться збої у роботі техніки.

Терези

Для здійснення грошових операцій краще підійде друга половина дня. Купляти прикраси і предмети для оформлення інтер'єру не слід.

Скорпіон

Розмір прибутків не зросте. Одне за одним виникатимуть непорозуміння з грошима. Перевіряйте власноруч усі розрахунки.

Стрілець

Виключно невдалий день. Не допускайте фінансового ризику. Усі виплати і внески бажано перенести на початок наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкова вечеря: 3 рецепти літніх запіканок для вихідних

Козеріг

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Частина товару може бути пошкоджена. Грошові надходження очікуйте у другій половині дня.

Водолій

Вирішення побутових проблем потребуватиме додаткових витрат. Перед виходом з дому перевіряйте крани і вимикайте електроприлади.

Риби

Витрати перевищують розміри вашого заробітку. Для здійснення необхідних платежів доведеться залучати заощаджені гроші. Не ходіть без потреби по крамницях.

Яким буде кінець місяця і що треба встигнути зробити до вихідних, читайте у прогнозі астролога на 27 липня – 2 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 липня: чим шокує кінець місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі