понеділок, 27 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 27 грудня: які несподіванки готує останній тиждень року

Гороскоп на 27 грудня: які несподіванки готує останній тиждень року
Не ігноруйте підказок долі, дослухайтеся до інтуїції. Фото: pixabay.com

27 грудня - напружений день. Пожалкує той, хто поспішатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Підвищується небезпека аварій на виробництві та автошляхах, - говорить астрологиня. – Проведіть його по можливості пасивно. Більше спостерігайте. Не виявляйте ініціатив. Корисну інформацію одержите з несподіваного джерела. Не ігноруйте підказок долі, дослухайтеся до інтуїції. Не варто звертатися зі скаргами до начальства. Ви можете зашкодити своїй кар'єрі. Початок тривалої подорожі краще відкласти до наступного тижня. Лягайте спати до півночі. Останній тиждень року стане багатим на несподіванки. Вам запропонують нову роботу, підвищать зарплатню чи віддячать за сумлінну працю премією".

Овен

Потреби і можливості не співпадатимуть. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Телець

Зберігається середній рівень заробітку. Не покладайте великих сподівань на цей день. Спробуйте зменшити прожиткові витрати.

Близнюки

Надійде кілька невеликих сум. Частина очікуваних грошей затримається. Купувати комп'ютери та засоби зв'язку не варто.

Рак

Гроші йтимуть до ваших рук. Очікується підвищення заробітку. Вкладайте кошти у рекламу. Не кращий час для придбання побутової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2022 року – астрологиня приголомшила прогнозом

Лев

Проблеми накопичуватимуться. Деякі здаватимуться безвихідними. Дайте собі час на роздуми. Спостерігайте за ситуацією. Уникайте активних дій. Бо втрати будуть неминучими.

Діва

Фінансова ситуація залишається критичною. Надходження прибутку не очікується. Оформленням успадкованої власності займіться наприкінці тижня.

Терези

Відкладіть проведення великих банківських операцій. Працюйте з інформаційними джерелами. Мінімізуйте витрати. Слідкуйте за змінами на ринку.

Скорпіон

Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Згодом завдяки ним рівень доходів значно підвищитися. Але у цей день заробітки будуть скромними.

Стрілець

Заради покращення матеріального становища у майбутньому варто піти на додаткові витрати зараз. Уважно прораховуйте свої економічні перспективи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 грудня - 2 січня: хто має серйозні шанси розбагатіти

Козеріг

Зробіть ревізію своїх активів. Ретельно сплануйте основні витрати на місяць уперед. Врахуйте помітне зменшення доходів.

Водолій

Коштів вистачатиме не лише на сплату поточних рахунків. Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові покупки.

Риби

Попереду непростий фінансовий період. Подбайте про захист капіталу. Не беріть на себе додаткових матеріальних обов'язків.

Як підготуватися до Нового року, щоб задобрити господаря 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 грудня: які несподіванки готує останній тиждень року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі