понеділок, 25 січня 2021 07:00

Гороскоп на 25 січня: чому такий важливий останній понеділок місяця

Гороскоп на 25 січня: чому такий важливий останній понеділок місяця
Потурбуйтеся про літніх членів родини. Разом з ними перегляньте старі фотографії. Розпитайте про минуле. Фото: pixabay.com

25 січня не поспішайте роздавати обіцянки. Щось завадить вам їх дотриматися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Буде багато балачок, руху і новин, - говорить астрологиня. – Бракуватиме часу на звичайний відпочинок. Цей день дасть можливість переконатися у справедливості твердження "понеділок – день важкий". Мало які справи вдаватимуться без зайвого клопоту. Бажано взагалі відкласти виконання відповідальної роботи до вівторка. Тримайтеся далі від мстивих людей. Потурбуйтеся про літніх членів родини. Разом з ними перегляньте старі фотографії. Розпитайте про минуле. Вони будуть безмежно вдячні вам. Останній понеділок місяця буде дуже важливим для кожного. Згадайте про тих, хто потребує вашої підтримки і допомоги. Відвідайте давніх друзів, потурбуйтеся про хворих родичів. Усе добре, що зробите для інших, повернеться до вас сторицею".

Овен

Несприятливий день для здійснення торговельних операцій. Не спокушайтеся на вигідні пропозиції. Врешті-решт ви понесете збитки. Не звертайтеся до послуг сервісних служб.

Телець

Вкладати гроші в оновлення професійного обладнання не час. Воно не працюватиме довго. Нове програмне забезпечення може зашкодити роботі вашого комп'ютера.

Близнюки

Суттєвого заробітку не буде. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Не купуйте одягу. Подавайте нужденним.

Рак

Через власну необачність ви можете втратити чималі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Лев

Фінансове питання стоятиме гостро. Ви можете недорахуватися помітної суми у кишені. Не втрачайте контролю за рухом власних коштів.

Діва

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкута Демі Роуз похизувалась вигинами у тісній білизні

Терези

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Скорпіон

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Стрілець

Певна обмеженість у фінансах заважатиме здійсненню ваших планів. Не намагайтеся будь-що здійснити бажану покупку. Зачекайте.

Козеріг

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не користуйтеся кредитними картками.

Водолій

Приходу грошей не передбачається. Є ризик придбати речі з прихованими вадами. Без крайньої потреби не варто ходити по крамницях.

Риби

Економити не доведеться. У вашому розпорядженні достатня сума. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони не скоро повернуться до вас.

Тиждень з 25 по 31 січня буде цікавим і захоплюючим. Головне – не проспати слушної миті і впевнено йти до своєї мети. Дізнайтеся першими, що треба встигнути зробити цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 січня: чому такий важливий останній понеділок місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі