неділя, 25 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 25 квітня: чому ця неділя така важлива для кожного

Гороскоп на 25 квітня: чому ця неділя така важлива для кожного
Настає вдалий період, аби купувати нерухомість і квитки на відпочинок. Фото: pixabay.com

25 квітня багато чого вдаватиметься і заробітки зростуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Довіряйте передчуттям, випадковостей цього дня не буде, - говорить астрологиня. – Беріть від життя усе. Ця неділя важлива для кожного. Головне правильно визначити свою ціль і не боятися перешкод. Настає вдалий період, аби купувати нерухомість і квитки на відпочинок. Люди перестануть вірити обіцянкам, агресивно відстоюватимуть свої інтереси. Можливі страйки і повстання. Купуйте меблі для кухні та саду. Лави і стільці служитимуть роками. Підживіть орхідеї. Вони тішитимуть цвітом не один тиждень".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Грошей у гаманці побільшає. Важко буде домовитися про співпрацю. Компаньйони не дотримають слова. Дратуватиме все навколо.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Найкращі рішення приймете у п'ятницю. Не спішіть погоджуватися на спокусливі пропозиції. Обдумуйте кожен свій крок. Не варто давати і брати хабарів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Годі намагатися зробити щось швидко і абияк. Доведеться вислуховувати критику і визнавати провину. Утримайтеся від завдатку за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять.

Рак (22 червня - 22 липня)

Бракуватиме терпіння. Виховання малечі доручіть батькам. Суботу проведіть наодинці. Не варто брати шлюб. Ці стосунки будуть сповнені таємниць та інтриг.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Самовпевненість і бажання змінити все навколо спонукає вас працювати вдвічі більше. Вам довірятимуть. Зможете згуртувати навколо себе колектив однодумців і збільшити заробіток компанії в кілька разів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не дозволяйте оточуючим вносити напруження у ваш дім. Ігноруйте чутки. Хотітиметься романтики і свіжих почуттів. Любовні поривання надихатимуть на нові звершення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24-25 квітня: кому принесуть щастя останні вихідні місяця

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не довіряйте надто щедрим обіцянкам. Розраховувати на кар'єрне зростання марно. Вдало пройдуть операції купівлі-продажу. Можна придивлятися нову квартиру чи авто.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Покупки в інтернеті розчарують. Зекономити не вдасться. Будете засмучені доставкою, бо не отримаєте потрібний товар вчасно. Через це доведеться іти на день народження без подарунка.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це вдалий час, аби купувати сільськогосподарську техніку. З нею праця на городі стане легшою і продуктивнішою. Частіше перевіряйте пошту, аби не пропустити важливого листа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Захочете опанувати нову професією. Це вдалий час здобути додаткову освіту. Будьте впевнені у собі. Не надійтеся на удачу. Наполегливо добивайтеся бажаного.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Зустрічатимуться люди із золотими руками. Скористайтеся цим сповна. Запрошуйте додому майстрів з ремонту. Вони зроблять будинок затишним і красивим. Надійде грошова винагорода.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відбудуться важливі події, що змінять життя вашого міста чи села. Беріть у них участь. Не відволікайтеся від роботи на балачки й перекури. Залишайтеся в курсі справ, навіть якщо йдете у відпустку.

Київ запроваджує карантинні обмеження на Великдень. Стало відомо, як працюватимуть церкви.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 квітня: чому ця неділя така важлива для кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі