неділя, 22 грудня 2019 20:00

Гороскоп на 23-29 грудня: як пережити останнє сонячне затемнення цього року

Гороскоп на 23-29 грудня: як пережити останнє сонячне затемнення цього року
Щоб пережити цей час без клопотів і втрат, краще піти у відпустку. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 23 по 29 грудня буде непростим. Він вимагатиме від людей зосередженості, терпіння і наполегливості. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У середу місяця не буде видно на небі. В четвер відбудеться останнє Сонячне затемнення цього року, - говорить астролог. - Від цього розпочнеться 2-тижневий сезон затемнень, який триватиме до 10 січня. Мало хто зараз думатиме головою, тому накоїть дурниць. Щоб пережити цей час без клопотів і втрат, краще піти у відпустку. Дозвольте собі розслабитися, слухайте приємну музику".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не баріться із прийняттям рішень. Доля оберігає вас від гіршого сценарію. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не забувайте про людей, які поруч. Їм знадобиться ваша підтримка.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Стаєте впертим і наполегливими. Вас важко буде переконати у чомусь. Заробітки – високі, але існуючих коштів не вистачатиме на забезпечення усіх потреб.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пам'ятайте про наслідки своїх дій. Матимете на руках невелику суму. Вдало розпорядитися готівкою буде важко. Витрати до Різдвяного столу розділіть з рідними.

Рак (22 червня – 22 липня)

Шукайте людину, яка може вас вислухати, зрозуміти, дати пораду. Самотужки досягти чогось буде складно. Заробітки надходитимуть вчасно, але зникатимуть безслідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їсти на Новий рік, аби прикликати до хати гроші та удачу

Лев (23 липня – 23 серпня)

Перше враження про нового знайомого виявиться помилковим. Не пропустіть можливість надбати ще одного друга. Зачекайте з візитом до стоматолога.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей у гаманці достатньо. Кризового періоду не відчуєте. Побачення та інтимне листування відволікатимуть від роботи. З головою поринете у нові любовні пригоди.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відкладіть будь-які справи у середу і четвер. Не допускайте фінансового ризику. Кохані будуть зосереджені на своїй роботі. Не час думати про збільшення родини.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вкладайте кошти у колективні проекти. Індивідуальні – призводитимуть до зниження заробітків. Дарма перебільшуйте родинні негаразди та критикуєте коханих.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не спішіть будь-що досягти свого. Слідкуйте за фінансовою ситуацію у країні. Ви міцно стоятимете на ногах. Приборкайте бажання вкласти кудись свої заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 26 грудня: як воно вплине на Україну

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Успіхи на роботі додаватимуть впевненості у завтрашньому дні. Не допускайте гордині. Затемнення відбувається у вашому знаку. Дійте обережно і прислухайтеся, куди спрямовує доля.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Добре думайте над рішеннями, які приймаєте. Тоді не доведеться шкодувати про наслідки. Шукати додатковий підробіток не варто, як і позичати комусь свої кошти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З сумом спостерігатимете, як одна за іншою повз вас проходять можливості. Не побивайтеся. Усе, що має бути вашим, отримаєте згодом. Тіштеся тому, що маєте.

Рибам у 2020 році не варто надто багато часу приділяти розв'язанню родинних конфліктів чи пошуку своєї пари. Найважливіші події відбуватимуться на роботі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23-29 грудня: як пережити останнє сонячне затемнення цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі