неділя, 20 червня 2021 07:00

Гороскоп на 20 червня: що обов'язково треба зробити цього дня

Гороскоп на 20 червня: що обов'язково треба зробити цього дня
Обмежте спілкування з незнайомцями після обіду. Навколо буде багато осіб, які вас відверто дратуватимуть. Фото: pixabay.com

20 червня прокиньтеся раніше. Сходіть до храму, запросіть родину на святковий обід. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Наступний тиждень буде надто насиченим та успішним, - говорить астрологиня. - Це вдалий час, аби обирати нове хобі чи змінювати рід діяльності. Нова робота приноситиме не лише гарні заробітки, але й приємні враження. На вас чекають нові зустрічі. Можете серйозно заявити про себе та змінити коло зацікавленості. Обмежте спілкування з незнайомцями після обіду. Навколо буде багато осіб, які вас відверто дратуватимуть".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хотітимете ласки та обіймів. Кохані ж поводитимуться самовпевнено. Налягайте на йогурти і біокефіри.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На ваш настрій вплине листування з новими знайомими. Його краще відкласти, якщо нахабніють і вимагають фінансової підтримки. Протезування зубів перенесіть на липень.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дослухайтеся до порад коханих. Дітям дайте більше свободи. Щоб розслабитися, прийміть ванну перед сном.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкладіть знайомство з родичами коханих. Це зіпсує стосунки та довіру між вами. Зробіть пончики і вареники з черешнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакцинація від Covid-19: сімейні лікарі зможуть видавати довідки про повний курс щеплень - Шмигаль

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стережіться нових співбесідників. Не обговорюйте з ним своїх друзів чи колег. Можуть загостритися серцево-судинні захворювання. Уникайте перевтоми і стресів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заробітки надійдуть вчасно. Гроші знадобляться на весілля чи хрестини. Слідкуйте за раціоном, якщо не хочете боротися із зайвими кілограмами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Починати нові стосунки не час. Поєднаєте свою долю з ревнивцем. Волосся втомилося від бальзамів. Підживіть його узваром із ромашки і коріння лопуха.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кінець дня порадує заробітками продавців, фермерів, кондитерів і водіїв. Демонструйте коханим свої почуття. Відновити сили допоможе обідній сон.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гроші йтимуть до рук. Лише кредитками користуватися не слід. Відмовтеся від напівфабрикатів. Шлунок важко перетравлюватиме тісто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжнє літо: до України завітає західноєвропейська спека

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Настане довгоочікувана вагітність. Відкладіть оформлення спадщини та підписання шлюбного контракту. Очистити нирки допоможуть фіточаї.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не давайте завдаток за квартиру. Розраду знайдете в улюбленій справі. Сійте айстри і чорнобривці. Заморожуйте кабачки і горошок на зиму.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не повертайтеся до колишніх коханих, якщо не хочете вкотре пережити тиск і приниження. Зуби стають крихкими. Не слід їсти горіхи.

Астрологиня зацікавила прогнозом на другу половину червня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 червня: що обов'язково треба зробити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі