вівторок, 19 січня 2021 07:00

Гороскоп на 19 січня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 19 січня: чого не можна робити у цей день
Допоможіть ближнім подолати скрутний період у їхньому житті. Фото: pixabay.com

19 січня не сидітиметься на місці. Проте намагайтеся нікуди не поспішати. Дозвольте миру і спокою оселитися у вашому серці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У разі потреби завітайте до психолога, - говорить астрологиня. – Багато проблем накипіли за останні кілька тижнів. Поділіться ними зі спеціалістом. Вашій душі зараз потрібні спокій та гармонія. Допоможіть ближнім подолати скрутний період у їхньому житті. Слухайте музику, дивіться улюблені кінострічки. Цього дня не можна сваритися, пліткувати, подавати до суду, давати комусь позику. Перенесіть важливі переговори. Домовленості будуть переглядатися. Відкладіть важку роботу по дому. Не можна прати, прибирати, вишивати".

Овен

Не час робити майнові розпорядження. Подбайте про збереження стабільності доходів. Зміна напрямку діяльності негативно впливатиме на ваш бюджет.

Телець

Заробіток не відповідатиме вашим сподіванням. У разі потреби зверніться по допомогу до близьких. У розіграшах не пощастить.

Близнюки

Є небезпека значних матеріальних втрат. Не ризикуйте власними грошима. Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю.

Рак

Гроші не переводитимуться у вашій кишені. Проте на проведення великих фінансових операцій їх не вистачатиме. Поповніть свої заощадження.

Лев

Утримується стабільна ситуація. Можна брати участь у колективних фінансових проєктах. Партнери не підведуть. Зроблені ввечері покупки будуть вдалими.

Діва

На вас чекає фінансовий успіх. Скористайтеся можливістю покращити своє матеріальне становище. Не женіться за надприбутками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна купувати квартиру і змінювати роботу – фінансовий гороскоп на тиждень

Терези

Домовленості з фінансових питань здійсніть у другій половині дня. Можливі затримки під час проведення банківських операцій. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою.

Скорпіон

Розширюйте свою фінансову діяльність. Ви можете вийти на новий рівень матеріального забезпечення. Шукайте альтернативні джерела заробітку.

Стрілець

Нові фінансові проекти будуть збитковими. Прибутки не покриватимуть витрат. Доведеться скористатися заощадженими коштами.

Козеріг

Статті доходів і витрат добре збалансовані. Купувати приємні дрібниці не час. Не шкодуйте грошей на потреби дітей.

Водолій

Очікується матеріальний прихід не лише у вигляді грошей. Вам можуть подарувати корисні речі. Зробіть в свою чергу невеликий презент дорогій людині.

Риби

Долати фінансові труднощі доведеться самотужки. Тож не гайте час на пошуки помічників. Ви чудово самі впораєтеся з проблемами. Дефіциту коштів не відчуватиметься.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень і назвала знаки, у яких справи підуть найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 січня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі