понеділок, 18 січня 2021 07:00

Можна купувати квартиру і змінювати роботу – фінансовий гороскоп на тиждень

Можна купувати квартиру і змінювати роботу – фінансовий гороскоп на тиждень
Зможете дозволити собі більше, ніж раніше. Лише не виставляйте на продаж свої речі. Фото: pixabay.com

Тиждень з 18 по 24 січня буде сповнений тривоги і напруження. Важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть сторонні балачки й несподівані новини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Непокоїтиме безсоння, - говорить астрологиня. – Через тривожні сни пробудження буде важким. Настрій уже зранку зіпсується. Посміхніться першим променям сонця. День врешті-решт складеться непогано. Не порушуйте домовленостей. Ви можете спровокувати ускладнення фінансових відносин з партнерами. Незабаром це відіб'ється на гаманці. Надміру грошей не буде. Ведіть планову економіку. Тоді ви не відчуватимете фінансових обмежень. Це вдалий час, аби купувати квартиру, змінювати роботу. Зможете дозволити собі більше, ніж раніше. Лише не виставляйте на продаж свої речі".

Овен

На ваш гаманець лягає занадто велике навантаження. Вихід зі скрути знайдеться не одразу. Шукайте додаткові способи економії. Продавати власне майно не час.

Телець

Добре налагоджений бізнес принесе високі доходи. Нові фінансові кроки можуть бути збитковими. Не купуйте одяг і взуття.

Близнюки

Докладіть зусиль для покращення матеріального становища. Сподіватися на удачу не слід. На необачних чекають немалі збитки. Плануйте витрати заздалегідь.

Рак

Надходитимуть невеликі суми грошей. Це дозволить забезпечити щоденний прожиток. Розділіть витрати на двох з партнером. Не здавайте у ремонт свої речі.

Лев

Надходитимуть сумнівні фінансові пропозиції. Зберігайте зважену позицію. Не поспішайте витрачати гроші.

Діва

Удача супроводжуватиме вас. Навіть за наявності фінансового дефіциту вдасться придбати необхідні речі за помірну ціну. За деякі послуги можна буде розрахуватися бартером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мороз не виходьте на вулицю голодними – медичний гороскоп

Терези

Справи йтимуть з перемінним успіхом. Прибутки зростатимуть. Але виникнуть непередбачені витрати. Не час купувати предмети розкоші. Придбайте прості функціональні речі.

Скорпіон

Попереду складний фінансовий період. Подбайте про збереження свого капіталу. Зміна місця роботи негативно вплине на ваш бюджет.

Стрілець

У вашій кишені невелика сума. Є ризик придбати дешевого непотребу. Зважайте на якість покупки. Інакше доведеться платити двічі.

Козеріг

Нових надходжень не буде. Розділіть витрати на господарчі потреби між усіма платоспроможними членами родини. Додаткових грошей потребуватиме малеча.

Водолій

Спостерігатиметься збільшення фінансового потоку. Список витрат теж зростає. Не допускайте корпоративних конфліктів. Вони спровокують зниження доходів компанії.

Риби

Очікувані гроші не надійдуть. Ситуація залишатиметься складною. Не кидайте незавершених фінансових справ. Уникайте заборгованостей.

З 18 по 24 січня добре працюватиме інтуїція. Не робіть щось всупереч внутрішньому голосу.

Зараз ви читаєте новину «Можна купувати квартиру і змінювати роботу – фінансовий гороскоп на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі