пʼятниця, 19 червня 2020 07:00

Гороскоп на 19 червня: які знаки отримають все, що забажають

Гороскоп на 19 червня: які знаки отримають все, що забажають
Жінки цієї п'ятниці будуть готові войовничо відстоювати свої права. Фото: pixabay.com

19 червня гроші йтимуть до ваших рук. Не дозволяйте собі лінуватися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день амазонок. Жінки цієї п'ятниці будуть готові войовничо відстоювати свої права, - говорить астролог. - Частіше зустрічатиметься агресивна манера вирішення проблем і серед чоловіків. Людям делікатним і стриманим складно буде працювати у таких умовах. Великі обсяги інформації засвоюватимуться погано. Намагайтеся ділити її на логічно завершені частини. Не лише вчителям слід пам'ятати про це. Непорозуміння траплятимуться і в щоденному спілкуванні. Перевіряйте, чи зрозуміли вас співрозмовники. Час здійснювати бажання. Тельці, Близнюки, Козероги і Риби отримають все, що забажають".

Овен

Ваша нова закоханість залишиться без уваги партнера. Причарувати його не вдасться. Не захоплюйтеся романтичною грою.

Телець

Виявляйте рішучість та наполегливість. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Рівень доходів зростатиме. Особливо якщо ви зможете заручитися підтримкою шефа.

Близнюки

Вдалий день для розв'язання фінансових проблем. Нехай дрібні перешкоди не зупиняють вас. Наполегливі отримають достойну грошову винагороду.

Рак

Не покладайте великих сподівань на цей день. Ваші зусилля будуть мало результативними. Фінансова ситуація не покращиться. Стосунки з коханими опиняться на межі конфлікту. Не варто відстоювати свої погляди за будь-яку ціну.

Лев

Будьте готові до змін в особистих планах. Сторонні люди спробують посварити вас із коханими і зіпсувати побачення. Не дозволяйте комусь втручатися у ваше життя.

Діва

Займіться разом з рідними хатніми справами. Запросіть друзів у гості. Проведіть час у приємному оточенні. Вечір цього дня найбільше сприятиме невимушеній бесіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грози, дощі і град: прогнози погоди продовжують розчаровувати

Терези

Відкладіть придбання комп'ютерів на потім. Говоріть коханим компліменти. Вони подарують вам пристрасну ніч. Сумніви і проблеми розвіються самі по собі.

Скорпіон

Ситуація залишається стабільною. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Зберігайте баланс між доходами й витратами.

Стрілець

Вашою втіхою будуть діти. Дорослі принесуть багато клопоту. Побачення з коханими перетвориться на порожню балачку.

Козеріг

Фінансові пропозиції цього дня будуть вигідними для вас. Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища.

Водолій

Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно. Але будьте обачними. Особливо під час проведення розрахунків. Не допустіть переплати за послуги сервісних служб.

Риби

Чудовий день для досягнення гармонії у стосунках. Будьте люб'язними з оточуючими. Люди відповідатимуть взаємністю.

Астролог розповіла, як вплине на кожного з нас сонячне затемнення 21 червня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 червня: які знаки отримають все, що забажають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі