неділя, 28 лютого 2021 20:00

Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни

Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни
Не залишайте на холоді знайдене кошеня. Воно принесе щастя у дім. Фото: pixabay.com

Тиждень з 1 по 7 березня буде цікавим та багатим на події. Важливі зустрічі плануйте на п'ятницю і суботу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає. Пристрасті вляжуться, а люди заспокояться, - говорить астрологиня. – До четверга відчуватимемо, що щось заважає рухатися вперед. Намагайтеся не тиснути одне на одного. Даремно з'ясовуєте стосунки з батьками, коханими і друзями. Усі тривоги скоро відступлять. Не залишайте на холоді знайдене кошеня. Воно принесе щастя у дім. Більше рухайтеся. Погано почуватимуться ті, хто рідко виходить на свіже повітря".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Проблеми залишаться позаду, але неприємні спогади заставлять сумувати і сумніватися. Гроші надійдуть вчасно. Не купуйте одяг і взуття. Речі не пасуватимуть, а коштуватимуть дорого.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це один із найкращих тижнів у році. Щаститиме у переговорах, на співбесідах, у змаганнях. Скористайтеся усіма можливостями, що пропонує життя. Не зважайте на зауваження. Ваш гаманець поповниться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відкриється чимало перспектив.Уважно використовуйте підказки долі. Це дні, які годують рік. Передавайте свій досвід, займайтеся саморозвитком, інвестуйте гроші у справи професіоналів, яким довіряєте. Від ваших зусиль залежить заробіток.

Рак (22 червня - 22 липня)

Підводитиме кухонна техніка. Небезпечно працювати з пошкодженими комбайнами і м'ясорубками. Їжте більше зелені та фруктів. Операції на кишківнику краще відкласти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Надійде повідомлення від давніх знайомих. Вас запрошуватимуть на весілля, хрестини чи новосілля. У метушні забудете про власні клопоти. Від середи повернетеся до справ і по-новому глянете на все.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Добре все плануйте. Лише після цього йдіть на співбесіду і заявляйте про себе. Погоджуйтеся на пропозицію від керівництва. Кар'єрне зростання принесе більшу зарплату й визнання серед професіоналів. Самотнім цього тижня варто шукати пару. Поруч будуть надійні партнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили секрет швидкого схуднення напередодні весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Захочеться змін у житті. Не спішіть із цим. Будьте уважні на ринку чи в крамниці, щоб не придбати зіпсований товар. Запобігайте вигоранню. Сплануйте дозвілля так, щоб відновити втрачені сили. Прийміть хвойну ванну.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

З покупками варто зачекати. Вам можуть продати техніку, яку скоро доведеться нести в ремонт. Не реагуйте на провокації коханих. У домі буде чимало гостей. Вам захочеться усамітнитися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не дозволяйте комусь вас намовляти. Годі сваритися з коханими через те, що вони не подобаються батькам. Цінуйте людей, які люблять і підтримують вас щодня. Не плутайте щедрість із марнотратством. Відмовтеся від позик і кредитних карток.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Поринете у справи, які не принесуть бажаного заробітку. Проаналізуйте успіхи і невдачі. Відмовтеся від того, що забирає час і гроші. Беріться за перспективні проєкти. Працюйте з перевіреними банками і бізнес-партнерами.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Заробітки надходитимуть вчасно. Не економте на харчуванні. Поведінка коханих дивуватиме. Відганяйте хандру. Частіше телефонуйте чоловікам і дружинам.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Годі засмучуватися через дрібниці. Настає ваш зоряний час. Не дозволяйте проблемам зіпсувати позитивний настрій. Заробітки почнуть зростати. Гроші знайдуть дорогу до вашої кишені. Отримаєте підказку, як і де можна збагатитися.

Астрологиня розповіла, яким буде останній день зими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі