неділя, 15 березня 2020 20:00

Гороскоп на 16-22 березня: астролог назвала найкращий день тижня

Гороскоп на 16-22 березня: астролог назвала найкращий день тижня
Розпочнеться весна за астрологічним календарем. 20 березня Сонце проходить точку весняного рівнодення. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 16 по 22 березня – це час людей творчих і спонтанних, які працюють, прислухаючись до свого серця. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Справи поволі підуть на краще, - говорить астролог. - Зараз слід розслабитися і рухатися вперед. Скоро розпочнеться весна за астрологічним календарем. 20 березня Сонце проходить точку весняного рівнодення. П'ятниця – найкращий час, аби демонструвати свої здібності, проводити творчі виставки і презентації. Усе вдаватиметься. Діти потішать успіхами у навчанні і спорті. Вихідні проведіть, споглядаючи за прекрасним. Не можна доводити організм до виснаження. Голодування погано позначиться на самопочутті".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Залишайтеся послідовними у своїх розрахунках. Зосередьтеся на роботі і на збереженні того розміру заробітків, що вже маєте. Про надприбутки зараз дбати не слід. Складно ітимуть справи у лікарів та консультантів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це щасливий період. Таланитиме тим, хто нікуди не поспішає і точно знає, чого хоче. Набридне жити в борг чи від зарплати до зарплати. Коли не вистачає грошей, треба згадати про бартер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багатьом захочеться покопирсатися у собі. Це тиждень внутрішнього незадоволення. Переслідуватиме бажання щось терміново покращити. Є ризик потрапити у любовний трикутник. За свої вчинки, слова і рішення доведеться відповісти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Фінансові проблеми відступають. Кохані шантажуватимуть і вимагатимуть більше вашого часу. Щоб уникнути конфлікту, затримайтеся на роботі чи поїдьте у відрядження.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Замало сил, можливостей і ресурсів, щоб діяти ефективно. Відкиньте зайве. Зосередьтеся на тому, що приносить задоволення і гарні заробітки. Будьте відвертими з коханими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Переслідуватиме відчуття несправедливості. Набагато слабші конкуренти виявляться попереду. Працездатність знижується. Нагадає про себе авітаміноз. Але перед вихідними зникнуть перепони, які заважали розвиватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14-15 березня: що робити, аби мрії почали здійснюватися

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фортуна на вашому боці. Правильно розділіть свої обов'язки, тоді встигнете більше. Не позичайте гроші і речі. Вони до вас не повернуться. Фінансові партнери підведуть.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розширюйте коло спілкування. Серед нових знайомих будуть надійні партнери по бізнесу. Пам'ятайте, що вовка ноги годують. Чим більше встигнете, тим більше заробите.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Проаналізуйте, хто з оточення заважає діяти ефективно. Від співпраці з ними відмовтеся. Натомість зблизитеся з тими, хто надихає і підтримує ваші ідеї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Мрієте про кар'єрне зростання? Розраховуйте тільки на себе. Компаньйони будуть підводити. Не купуйте дорогу побутову техніку та електроніку. Кохані діятимуть спонтанно. Часто перебиватимуть ваші плани.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Задумайтеся, що хочете змінити у роботі та оточенні. Попереду успішний 3-річний період. Розплануйте своє майбутнє і впевнено рухайтеся до цілей. Підтримайте коханих та батьків. Чим більше ділитиметеся, тим більше отримаєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Працездатність знижується. Настрій – депресивний. У всьому причина – авітаміноз. Не беріться за справи, якы потребують надмірних зусиль. Не обговорюйте з друзями сімейні негаразди, бо це швидко стане відомо іншим.

Весна прийшла в Україну без запізненнь, але подарує ще кілька сюрпризів. Посеред квітня вночі можливі заморозки. А травень порадує мало не літнім теплом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16-22 березня: астролог назвала найкращий день тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі