неділя, 12 квітня 2020 20:00

Гороскоп на 13-19 квітня: що необхідно встигнути зробити перед Великоднем

Гороскоп на 13-19 квітня: що необхідно встигнути зробити перед Великоднем
Краще поповніть грошовий запас. Фінансова криза підбирається все ближче. Фото: pixabay.com

З 13 по 19 квітня напруга у домі зростатиме. Не сваріться з тими, кого любите. Просто на деякий час розійдіться по різних кімнатах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У тиждень перед Великоднем прибирайте в оселі і мрійте про світле майбутнє, - говорить астролог. - Підійміть настрій тим, хто поруч. Душа бажатиме свята. Великодню літургію доведеться дивитися по телевізору. Не гайте часу на телефонні балачки. Читайте, моліться, дотримуйтеся посту. Люди багато обіцятимуть і мало що виконають. Годі довіряти рекламі і викидати гроші на товари, без яких можна обійтися. Краще поповніть грошовий запас. Фінансова криза підбирається все ближче".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відкладіть пошук роботи. Грошей вона не принесе. Вдома поводьтеся так, аби близькі та кохані не втратили інтерес до спілкування з вами. Присвятіть більше часу дітям. Почуватиметеся щасливими поруч з ними.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Всидіти на кількох стільцях не вдасться. Вчасно оберіть, чим будете займатися до кінця весни. Прислухатиметеся до чужих порад, ігноруватимете підказки серця. Не дивуйтеся, якщо гроші, які мали надійти вам, отримають інші люди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Понад усе хотітиметься щось встигнути. Але у гонитві за надприбутками ризикуєте втратити найголовніше. Практичні здібності дозволять узяти гору над конкурентами. Жадібні та ліниві – кусатимуть лікті. Направляйте енергію у творче русло.

Рак (22 червня – 22 липня)

Часом краще піддатися, ніж опиратися. Ідіть на поступки, якщо хочете згодом мати з цього вигоду. У неділю спробуйте повноцінно відпочити. Грошей вистачить на дрібні забаганки. Побалуйте себе смачненьким. Не змінюйте коло спілкування.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Намагайтеся встигнути якомога більше. Те, що відкладете на завтра, буде перенесене на рік. Щоб уникнути втрат, дбайте за гаманцем. Заощаджуйте. Дорожіть стосунками, які будували роками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не починайте ремонт. Вкладете у нього більше грошей, ніж розраховували. Робота майстрів розчарує. Припиніть ображати коханих недоречними жартами. Будьте уважними і турботливими. Гонитва за новим партнером ні до чого хорошого не призведе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрімке погіршення погоди прогнозують у передвеликодній тиждень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Причин для хвилювання вистачатиме. Витрати перевищуватимуть заробітки. Часто змінюватимете точку зору. Дайте собі час на роздуми про те, що є насправді цінним і головним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Віддалена робота забиратиме багато сил і часу. Обов'язки по дому перекладете на коханих. Вони не будуть від цього у захваті. Нагадають про себе колишні борги. Вчасно ліквідовуйте неполадки сантехніки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Завершуйте уже розпочаті справи. Не плануйте чогось нового. Ви сподіваєтеся на гармонію в особистому житті, але не готові змінюватися заради коханих. Годі сидіти в очікуванні дива. Добре вдасться лише те, до чого докладете руки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Упевнено почуватимуться ті, хто покладається на власний досвід. Солідна сума з'явиться у гаманці в четвер. Проблемні фінансові питання вирішаться на вашу користь. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почнете ясніше бачити, чого вам бракує і що заважає рухатися вперед. Якщо цей тиждень присвятити розгляду планів на майбутнє, то вони швидко почнуть втілюватися у життя. Перш ніж витрачати на щось кошти, подумайте, чи можна без цього обійтися.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тиждень загартує волю та уміння відступати. Навіть невеликі поповнення гаманця дозволять упевнено триматися наплаву. Цінуйте тих, хто любить вас. Це допоможе пережити скруту і перейти на якісно новий рівень.

У вихідні 11-12 квітня віддавайте борги. Не затримуйте у себе чужих речей. Астролог розповіла, кому зірки обіцяють кохання, а кому – фінансовий злет.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13-19 квітня: що необхідно встигнути зробити перед Великоднем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі